Milletvekili Özel Ispartaspor'un Yeni Yönetim kurulunu tebrik etti

ISPARTA 22.07.2022 - 17:40, Güncelleme: 22.07.2022 - 17:40
 

Milletvekili Özel Ispartaspor'un Yeni Yönetim kurulunu tebrik etti

Milletvekili Özel Ispartaspor'un Yeni Yönetim kurulunu tebrik etti
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Süleyman Kabalak Başkanlığında oluşan yeni yönetime başarılar dilerken, bugüne kadar başarılı bir şekilde süreci yöneten Atakan Yazgan ve ekibine teşekkür etti. Yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta ilimizi temsil edecek olan Ispartaspor’un uzun süredir merakla beklenen olağanüstü kongresi bugün gerçekleşti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in büyük çaba sarf ettiği Ispartaspor’un yeni yönetimi bugün yapılan kongreyle belirlendi. Kulüp binasında gerçekleşen kongrede İş İnsanı Süleyman Kabalak, tek liste halinde seçime girerek Ispartaspor’un yeni Kulüp Başkanı oldu. Ispartaspor’un yeni Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak’a ilk tebrik ise AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel’den geldi. Ispartaspor Kulüp Başkanı Kabalak ve ekibine yeni dönemde başarılar dileyen Milletvekili Özel, bugüne kadar süreci başarı ile yürüten Atakan Yazgan ile ekibine de teşekkür etti. Her zaman Ispartaspor’un yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getiren AK Parti YSK Temsilcisi ve Milletvekili Özel, “İnşallah yeni yönetimimizle birlikte Ispartaspor bu yıl başarılı bir sezon geçirerek, bir üst lige yanı TFF 1. Lige çıkacaktır. Bundan hiç endişemiz yoktur. Bu süreçte yeni yönetimimize desteğimiz tamdır. Süleyman Kabalak Başkanımız ve yönetimine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
Milletvekili Özel Ispartaspor'un Yeni Yönetim kurulunu tebrik etti

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Süleyman Kabalak Başkanlığında oluşan yeni yönetime başarılar dilerken, bugüne kadar başarılı bir şekilde süreci yöneten Atakan Yazgan ve ekibine teşekkür etti.

Yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta ilimizi temsil edecek olan Ispartaspor’un uzun süredir merakla beklenen olağanüstü kongresi bugün gerçekleşti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in büyük çaba sarf ettiği Ispartaspor’un yeni yönetimi bugün yapılan kongreyle belirlendi. Kulüp binasında gerçekleşen kongrede İş İnsanı Süleyman Kabalak, tek liste halinde seçime girerek Ispartaspor’un yeni Kulüp Başkanı oldu. Ispartaspor’un yeni Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak’a ilk tebrik ise AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel’den geldi. Ispartaspor Kulüp Başkanı Kabalak ve ekibine yeni dönemde başarılar dileyen Milletvekili Özel, bugüne kadar süreci başarı ile yürüten Atakan Yazgan ile ekibine de teşekkür etti. Her zaman Ispartaspor’un yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getiren AK Parti YSK Temsilcisi ve Milletvekili Özel, “İnşallah yeni yönetimimizle birlikte Ispartaspor bu yıl başarılı bir sezon geçirerek, bir üst lige yanı TFF 1. Lige çıkacaktır. Bundan hiç endişemiz yoktur. Bu süreçte yeni yönetimimize desteğimiz tamdır. Süleyman Kabalak Başkanımız ve yönetimine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.