Modifiye Araç Tutkunları Burdur'da bir araya geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2021 - 16:33, Güncelleme: 31.10.2021 - 16:33
 

Modifiye Araç Tutkunları Burdur'da bir araya geldi

148 desibel ses sistemine sahip araç içinde duramadılar
Burdur’da modifiye araç tutkunları uzay çatı altında bir araya geldi. Modifiye Araçlar Festivaline, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden 350’ye yakın araç katıldı. Festivalde "Müzik Sistemli Araçlar Arasında Desibel Yarışması", "Klasik Araçlar Arasında Güzellik Yarışması", "Tofaş Araçlar Güzellik Yarışması" düzenlendi. Türkiye’nin birçok illerinden katılımcıların olduğu programda çeşitli yarışmalar ve çekilişler de düzenlendi. Festival havasında geçen etkinlikte, bir aracın içine yerleştirilen ses sistemi ise izleyenlerin büyük ilgisini çekti. Ses sisteminden araç çamlarının kırıldığı öğrenilen araçta meraklı gençler 148 desibellik ses sistemi bulunan araç içinde durmaya çalıştı. Araçtan çıktıklarında geçici duyma kaybı yaşayan gençler kendilerini araçtan dışarı zor atıp kulaklarını tuttu. 7’den 70’e binlerce modifiye araç tutkununun ilgiyle izlediği festival, akşam saatlerine kadar devam etti. Farklı marka ve modellerdeki araçların yer aldığı etkinlikte çekici üzerine yerleştirilen aracın ise lastiklerini yakması izleyenleri etkiledi.
148 desibel ses sistemine sahip araç içinde duramadılar

Burdur’da modifiye araç tutkunları uzay çatı altında bir araya geldi. Modifiye Araçlar Festivaline, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden 350’ye yakın araç katıldı.
Festivalde "Müzik Sistemli Araçlar Arasında Desibel Yarışması", "Klasik Araçlar Arasında Güzellik Yarışması", "Tofaş Araçlar Güzellik Yarışması" düzenlendi. Türkiye’nin birçok illerinden katılımcıların olduğu programda çeşitli yarışmalar ve çekilişler de düzenlendi. Festival havasında geçen etkinlikte, bir aracın içine yerleştirilen ses sistemi ise izleyenlerin büyük ilgisini çekti. Ses sisteminden araç çamlarının kırıldığı öğrenilen araçta meraklı gençler 148 desibellik ses sistemi bulunan araç içinde durmaya çalıştı. Araçtan çıktıklarında geçici duyma kaybı yaşayan gençler kendilerini araçtan dışarı zor atıp kulaklarını tuttu. 7’den 70’e binlerce modifiye araç tutkununun ilgiyle izlediği festival, akşam saatlerine kadar devam etti. Farklı marka ve modellerdeki araçların yer aldığı etkinlikte çekici üzerine yerleştirilen aracın ise lastiklerini yakması izleyenleri etkiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.