Müftü Şahin, depremzede ailenin yeni doğan bebeğine isim koydu

ISPARTA 27.02.2023 - 13:38, Güncelleme: 27.02.2023 - 13:38
 

Müftü Şahin, depremzede ailenin yeni doğan bebeğine isim koydu

Müftü Şahin, depremzede ailenin yeni doğan bebeğine isim koydu
Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin, ilde misafir edilen depremzede ailenin yeni doğan bebeğinin kulağına ezan okuyarak ismini koydu. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devlet ve millet iş birliğiyle yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren yardım seferberliğinde yer alan din görevlileri, bu kez şehirde misafir edilen vatandaşları kaldıkları yerlerde ziyaret ederek manevi destek ve rehberlik hizmeti sunuyor. Bu kapsamda Gümüşhane Müftülüğü din görevlileri, deprem bölgesinden kente gelen vatandaşları ziyaret ederek destek oluyor. Din görevlileri, Isparta öğrenci yurtları ve evlerde misafir edilen vatandaşları ziyaret ederek manevi destek ve rehberlik hizmeti sunuyor. İl Müftüsü Bayram Şahin, Isparta’da yeni bebekleri olan aileyi ziyaret ederek bebeğin kulağına ezan ve kamet okumak suretiyle ismini koyarak hayırlı ömür temennisinde bulundu
Müftü Şahin, depremzede ailenin yeni doğan bebeğine isim koydu

Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin, ilde misafir edilen depremzede ailenin yeni doğan bebeğinin kulağına ezan okuyarak ismini koydu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devlet ve millet iş birliğiyle yaralar sarılmaya devam ediyor.
Depremin ilk gününden itibaren yardım seferberliğinde yer alan din görevlileri, bu kez şehirde misafir edilen vatandaşları kaldıkları yerlerde ziyaret ederek manevi destek ve rehberlik hizmeti sunuyor.
Bu kapsamda Gümüşhane Müftülüğü din görevlileri, deprem bölgesinden kente gelen vatandaşları ziyaret ederek destek oluyor.
Din görevlileri, Isparta öğrenci yurtları ve evlerde misafir edilen vatandaşları ziyaret ederek manevi destek ve rehberlik hizmeti sunuyor. İl Müftüsü Bayram Şahin, Isparta’da yeni bebekleri olan aileyi ziyaret ederek bebeğin kulağına ezan ve kamet okumak suretiyle ismini koyarak hayırlı ömür temennisinde bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.