Muhtar isyan etti

ISPARTA 08.08.2022 - 11:25, Güncelleme: 08.08.2022 - 12:12
 

Muhtar isyan etti

Muhtar isyan etti
Isparta'da kendini bilmez kişi ve kişiler, parklara zarar vermeye devam ediyor.   Toplum ve görgü kurallarından bi haber bazı kişiler çocukların en mutlu olduğu alanlara zarar veriyor. Görüntülere tepki gösteren Isparta Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, 'Çekirdek kabuklarının, içilen içeceklerin şişe ve bardaklarının yere atılması sonrasında karşılaştığımız bu manzara bizleri oldukça üzdü, hem de hemen yanı başında bir çöp kovası bulunmasına rağmen. Lütfen biraz daha dikkat, lütfen biraz daha duyarlılık' dedi Yen bir haftaya mıntıka temizliği ile başladık. Muhtarlık önü ve kurs yeri giriş merdivenleri çöplük içinde kalmış, 1-2 metre yakınında 2 tanede askılı çöp bidonu olduğu halde. Kendimi bilmez gençliğe acıyorum. Başka söze gerek yok" dedi.
Muhtar isyan etti

Isparta'da kendini bilmez kişi ve kişiler, parklara zarar vermeye devam ediyor.  

Toplum ve görgü kurallarından bi haber bazı kişiler çocukların en mutlu olduğu alanlara zarar veriyor.
Görüntülere tepki gösteren Isparta Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, 'Çekirdek kabuklarının, içilen içeceklerin şişe ve bardaklarının yere atılması sonrasında karşılaştığımız bu manzara bizleri oldukça üzdü, hem de hemen yanı başında bir çöp kovası bulunmasına rağmen. Lütfen biraz daha dikkat, lütfen biraz daha duyarlılık' dedi

Yen bir haftaya mıntıka temizliği ile başladık. Muhtarlık önü ve kurs yeri giriş merdivenleri çöplük içinde kalmış, 1-2 metre yakınında 2 tanede askılı çöp bidonu olduğu halde. Kendimi bilmez gençliğe acıyorum. Başka söze gerek yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.