MÜSİAD Antalya’da Antalyaspor’a destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2023 - 13:00, Güncelleme: 01.11.2023 - 12:31
 

MÜSİAD Antalya’da Antalyaspor’a destek

MÜSİAD Antalya’da Antalyaspor’a destek
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Başkanı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri, Antalyaspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sinan Boztepe’yi ziyaret ederek destek verdi.Son dönem MÜSİAD Antalya Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Sinan Boztepe’yi tebrik eden başkan Ali Akçay ’’Gurultuyuz ve her zamanki gibi Antalyaspor’un yanında olup tam destek vermeye devam edeceğiz. MÜSİAD Antalya yönetiminde bulunan ve şimdiye kadar iş alanlarındaki başarıları ile ülkemizi farklı ülkelerde de temsil eden ve Sinan Boztepe’nin yönetiminde de yer alan Fatih Gürcü ile Mehmet Bora’yı da tebrik ediyoruz. Antalyaspor’da önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz ve gurur duyuyoruz’’ dedi.
MÜSİAD Antalya’da Antalyaspor’a destek
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Başkanı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri, Antalyaspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sinan Boztepe’yi ziyaret ederek destek verdi.
Son dönem MÜSİAD Antalya Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Sinan Boztepe’yi tebrik eden başkan Ali Akçay ’’Gurultuyuz ve her zamanki gibi Antalyaspor’un yanında olup tam destek vermeye devam edeceğiz. MÜSİAD Antalya yönetiminde bulunan ve şimdiye kadar iş alanlarındaki başarıları ile ülkemizi farklı ülkelerde de temsil eden ve Sinan Boztepe’nin yönetiminde de yer alan Fatih Gürcü ile Mehmet Bora’yı da tebrik ediyoruz. Antalyaspor’da önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz ve gurur duyuyoruz’’ dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.