MÜZE NEDEN KAPALI, ESERLER NEREDE ?

ISPARTA 19.07.2022 - 10:56, Güncelleme: 19.07.2022 - 10:56
 

MÜZE NEDEN KAPALI, ESERLER NEREDE ?

MÜZE NEDEN KAPALI, ESERLER NEREDE ?
ISPARTA HABER - Isparta şehir müzesinin uzun bir süredir kapalı olmasına İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam tepki gösterdi. Müzenin içerisindeki eserlerin nasıl ve nerede korunduğunu soran İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “Bende eserlerin düzgün korunmadığına dair şaibeler var. Müzenin 10 yıla yakın zamandın bitirilmemesi dahi Isparta’ya sahip çıkılmadığının resmi göstergesidir” dedi. Isparta Şehir Müzesi’nin 8,5 yıldır kapalı kalmasına İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam tepki gösterdi. Gazeteciler İsmail Altunbaş ve Mehmet Erçakır’ın yaptığı ortak programa konuk olan İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, kapalı olan Isparta Şehir Müzesiyle ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Isparta Şehir Müzenin 10 yıla yakın bir zamandır kapalı olmasına sert tepki gösteren İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “Isparta şehir müzesi. Isparta’ya gelen ziyaretçilerin uğradığı adreslerden biriydi. Ancak tadilat ve güçlendirme yapacağız diye kapattılar. Kapatış, o kapatış. Ondan sonra bir daha da açamadılar. Neyi bekliyorsunuz açmak için? Acı bir gerçek daha var. Türkiye’de müzesi olmayan 10 ilden birisi de Isparta. Merak ettiğimiz sorular var. Eserler nerede saklanıyor? Düzgün korunuyor mu? Bende eserlerin düzgün korunmadığına şaibeler var” diye konuştu. “ Müzenin bitirilmemesi Isparta’ya sahip çıkılmadığının resmi göstergesidir” Isparta’ya yeteri kadar ödenek gelmediği için müzenin tamamlanamadığını öne süren İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “Müzenin bitirilmemesi Isparta’ya sahip çıkılmadığının resmi göstergesidir” ifadelerini kullandı.
MÜZE NEDEN KAPALI, ESERLER NEREDE ?

ISPARTA HABER - Isparta şehir müzesinin uzun bir süredir kapalı olmasına İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam tepki gösterdi. Müzenin içerisindeki eserlerin nasıl ve nerede korunduğunu soran İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “Bende eserlerin düzgün korunmadığına dair şaibeler var. Müzenin 10 yıla yakın zamandın bitirilmemesi dahi Isparta’ya sahip çıkılmadığının resmi göstergesidir” dedi.

Isparta Şehir Müzesi’nin 8,5 yıldır kapalı kalmasına İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam tepki gösterdi.

Gazeteciler İsmail Altunbaş ve Mehmet Erçakır’ın yaptığı ortak programa konuk olan İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, kapalı olan Isparta Şehir Müzesiyle ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Isparta Şehir Müzenin 10 yıla yakın bir zamandır kapalı olmasına sert tepki gösteren İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “ Isparta şehir müzesi. Isparta’ya gelen ziyaretçilerin uğradığı adreslerden biriydi. Ancak tadilat ve güçlendirme yapacağız diye kapattılar. Kapatış, o kapatış. Ondan sonra bir daha da açamadılar. Neyi bekliyorsunuz açmak için? Acı bir gerçek daha var. Türkiye’de müzesi olmayan 10 ilden birisi de Isparta. Merak ettiğimiz sorular var. Eserler nerede saklanıyor? Düzgün korunuyor mu? Bende eserlerin düzgün korunmadığına şaibeler var” diye konuştu.

“ Müzenin bitirilmemesi Isparta’ya sahip çıkılmadığının resmi göstergesidir”

Isparta’ya yeteri kadar ödenek gelmediği için müzenin tamamlanamadığını öne süren İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “Müzenin bitirilmemesi Isparta’ya sahip çıkılmadığının resmi göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.