Müzeden klima kablosu çalan şüpheliler yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 11:55, Güncelleme: 24.02.2022 - 11:54
 

Müzeden klima kablosu çalan şüpheliler yakalandı

Müzeden klima kablosu çalan şüpheliler yakalandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Kent Müzesi’nin klima kabloları çalındı. Çalınan kabloları hurdacıya sattıkları belirlenen 2 şüphelinin zihinsel engelli ve akraba oldukları belirlendi.Manavgat ilçesi Rauf Denktaş Köprüsü altında ırmak kenarında bulunan Manavgat Belediyesi Kent Müzesi’nden tadilat nedeniyle sökülen klimaların bakır boruları, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Olayın ardından şüphelilerin bulunması için çalışma başlatan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma Birimi, Kent Müzesi’nin güvenlik kameralarından şüphelileri belirledi. Hırsızlık olayının şüphelileri G.Y. ve K.B. kısa sürede yakalandı. Zihinsel engelli ve akraba oldukları belirlenen 2 şüpheli hakkında hırsızlık suçundan işlem yapıldı. Ayrıca şüphelilerin bakır boruları sattığı hurdacı hakkında da hırsızlık malı satın almak suçundan işlem uygulandı.
Müzeden klima kablosu çalan şüpheliler yakalandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Kent Müzesi’nin klima kabloları çalındı. Çalınan kabloları hurdacıya sattıkları belirlenen 2 şüphelinin zihinsel engelli ve akraba oldukları belirlendi.
Manavgat ilçesi Rauf Denktaş Köprüsü altında ırmak kenarında bulunan Manavgat Belediyesi Kent Müzesi’nden tadilat nedeniyle sökülen klimaların bakır boruları, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Olayın ardından şüphelilerin bulunması için çalışma başlatan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma Birimi, Kent Müzesi’nin güvenlik kameralarından şüphelileri belirledi. Hırsızlık olayının şüphelileri G.Y. ve K.B. kısa sürede yakalandı. Zihinsel engelli ve akraba oldukları belirlenen 2 şüpheli hakkında hırsızlık suçundan işlem yapıldı. Ayrıca şüphelilerin bakır boruları sattığı hurdacı hakkında da hırsızlık malı satın almak suçundan işlem uygulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.