Narkotik köpeği Milon iş başında

ASAYİŞ 07.06.2022 - 17:55, Güncelleme: 07.06.2022 - 17:55
 

Narkotik köpeği Milon iş başında

Narkotik köpeği Milon iş başında
Isparta’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalanırken, narkotik köpeği Milon’un da yardımıyla çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 Haziran’da uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak çalışma gerçekleştirdi. Çalışma çerçevesinde ekiplerce SDÜ Uygulama Noktasında durdurulan yolcu otobüsünde operasyon yapıldı. Operasyonda 2 şahıs yakalanırken, Narkotik Madde Arama Köpeği Milon’un katıldığı aramada şahısların bagajlarından ve üstlerinden, satışa hazır paketler halinde 20,83 gram Halisinojen madde, 104 adet uyarıcı hap, 7 adet sentetik ecza ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından işlem yapılırken, şüpheli 1 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Narkotik köpeği Milon iş başında

Isparta’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalanırken, narkotik köpeği Milon’un da yardımıyla çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 Haziran’da uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak çalışma gerçekleştirdi. Çalışma çerçevesinde ekiplerce SDÜ Uygulama Noktasında durdurulan yolcu otobüsünde operasyon yapıldı. Operasyonda 2 şahıs yakalanırken, Narkotik Madde Arama Köpeği Milon’un katıldığı aramada şahısların bagajlarından ve üstlerinden, satışa hazır paketler halinde 20,83 gram Halisinojen madde, 104 adet uyarıcı hap, 7 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından işlem yapılırken, şüpheli 1 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.