Nurullah Camii’nin çevre düzenlemesine başlandı

YAŞAM 27.09.2022 - 14:53, Güncelleme: 27.09.2022 - 14:53
 

Nurullah Camii’nin çevre düzenlemesine başlandı

Nurullah Camii’nin çevre düzenlemesine başlandı
Isparta Belediyesi şehirdeki camilerin çevre düzenlemeleri, bakım onarım ve tuvalet yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak da Yenice Mahallesindeki Nurullah Caminin dış çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Geçen hafta Yenice Mahallesi Muhtarlığı ve vatandaşlar tarafından ebediyete irtihal eden büyükler için okutulan Mevlid-i Şerife katılan ve ardından Cuma namazını Nurullah Camii’nde kılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e cami çıkışında vatandaşlar istek ve taleplerini dile getirmişti. Cami cemaati Başkan Başdeğirmen’den cami girişindeki kaldırımın mermerden olması dolayısıyla özellikle kış aylarında zeminin daha da kayganlaştığını ve düşme tehlikesi yaşadıklarını aktararak, kaldırımın düzenlenmesi talebini iletmişlerdi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de sadece cami çıkışı değil, çevresindeki kaldırımların düzenlenmesi yönünde ekibine talimat vermişti. Bu gelişmenin ardından Isparta Belediyesine bağlı ekipler vatandaşların taleplerini yerine getirmek için anında çalışmalara başladı. Bir kısmı mermerden bir kısmı kilit parke taşından oluşan cami çevresindeki kaldırımlar ekipler tarafından kaldırılırken, cami çevresindeki kaldırımın yeniden düzenlenmesi için bordür çekimleri başladı ardından kaldırımın taş kaplamasının yapımına başlanacak. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den talep ettikleri kaldırım düzenlemesinin anında başlatıldığını söyleyen vatandaşlarda, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.
Nurullah Camii’nin çevre düzenlemesine başlandı

Isparta Belediyesi şehirdeki camilerin çevre düzenlemeleri, bakım onarım ve tuvalet yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak da Yenice Mahallesindeki Nurullah Caminin dış çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Geçen hafta Yenice Mahallesi Muhtarlığı ve vatandaşlar tarafından ebediyete irtihal eden büyükler için okutulan Mevlid-i Şerife katılan ve ardından Cuma namazını Nurullah Camii’nde kılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e cami çıkışında vatandaşlar istek ve taleplerini dile getirmişti.

Cami cemaati Başkan Başdeğirmen’den cami girişindeki kaldırımın mermerden olması dolayısıyla özellikle kış aylarında zeminin daha da kayganlaştığını ve düşme tehlikesi yaşadıklarını aktararak, kaldırımın düzenlenmesi talebini iletmişlerdi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de sadece cami çıkışı değil, çevresindeki kaldırımların düzenlenmesi yönünde ekibine talimat vermişti. Bu gelişmenin ardından Isparta Belediyesine bağlı ekipler vatandaşların taleplerini yerine getirmek için anında çalışmalara başladı. Bir kısmı mermerden bir kısmı kilit parke taşından oluşan cami çevresindeki kaldırımlar ekipler tarafından kaldırılırken, cami çevresindeki kaldırımın yeniden düzenlenmesi için bordür çekimleri başladı ardından kaldırımın taş kaplamasının yapımına başlanacak.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den talep ettikleri kaldırım düzenlemesinin anında başlatıldığını söyleyen vatandaşlarda, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.