Odun pazarı esnafı ile kentsel dönüşüm toplantısı

ISPARTA 11.05.2022 - 11:23, Güncelleme: 11.05.2022 - 11:23
 

Odun pazarı esnafı ile kentsel dönüşüm toplantısı

Odun pazarı esnafı ile kentsel dönüşüm toplantısı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden Müdür Yardımcısı İlker Gök ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdür Vekili Nilüfer  Çetintaş'ın  katılımı ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve teknik ekibi Odun Pazarı esnafı ile kahvaltıda buluştu. Toplantının konusu ise İlçemizin Odun Pazarı olarak tabir edilen yaklaşık 6.900 metrekarelik alanı kapsayan mevkiinin artık işlevini kaybetmesi ve atıl pozisyonda müşteri bekleyen esnaflarımızın geleceğine yönelik bir çalışma yapılarak kentsel dönüşüm veya sokak sağlıklaştırma projeleri ile odun pazarının tekrar cazibe merkezi haline getirilmesi amaçlanıyor. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK yaptığı konuşmada; 'Zamanında ilçemizin ihtiyaçlarına karşılık veren Odun Pazarımız artık güncelliğini yitirmiş, ve gelecek nesillere aktarılamayacak duruma gelmiştir. Kentsel Dönüşüm uygulaması veya sokak sağlıklaştırması projesi ile evlatlarımıza güzel bir çarşı bırakmış olacağız. Mülk sahiplerimizin de katılımı ile 23 Mayıs 2022 saat 21.00'de ikinci toplantıyı yapmak üzere Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesislerine hepinizi bekliyorum, burada bir kaç kişinin değil çoğunluğun olumlu kanaati olduğu taktirde avam proje ve maketler hazırlattırılarak tarafınıza sunulacaktır.' dedi. Kentsel Dönüşüm ve Sokak Sağlıklaştırma hakkında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelleri esnafları bilgilendirerek esnafların sorularına cevap veriler.  
Odun pazarı esnafı ile kentsel dönüşüm toplantısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden Müdür Yardımcısı İlker Gök ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdür Vekili Nilüfer  Çetintaş'ın  katılımı ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve teknik ekibi Odun Pazarı esnafı ile kahvaltıda buluştu.

Toplantının konusu ise İlçemizin Odun Pazarı olarak tabir edilen yaklaşık 6.900 metrekarelik alanı kapsayan mevkiinin artık işlevini kaybetmesi ve atıl pozisyonda müşteri bekleyen esnaflarımızın geleceğine yönelik bir çalışma yapılarak kentsel dönüşüm veya sokak sağlıklaştırma projeleri ile odun pazarının tekrar cazibe merkezi haline getirilmesi amaçlanıyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK yaptığı konuşmada; 'Zamanında ilçemizin ihtiyaçlarına karşılık veren Odun Pazarımız artık güncelliğini yitirmiş, ve gelecek nesillere aktarılamayacak duruma gelmiştir. Kentsel Dönüşüm uygulaması veya sokak sağlıklaştırması projesi ile evlatlarımıza güzel bir çarşı bırakmış olacağız. Mülk sahiplerimizin de katılımı ile 23 Mayıs 2022 saat 21.00'de ikinci toplantıyı yapmak üzere Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesislerine hepinizi bekliyorum, burada bir kaç kişinin değil çoğunluğun olumlu kanaati olduğu taktirde avam proje ve maketler hazırlattırılarak tarafınıza sunulacaktır.' dedi.

Kentsel Dönüşüm ve Sokak Sağlıklaştırma hakkında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelleri esnafları bilgilendirerek esnafların sorularına cevap veriler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.