Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2023 - 11:30, Güncelleme: 25.10.2023 - 11:22
 

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri başladı

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri başladı
Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Topluluk Tanıtım Günleri başladı. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, öğrencilerle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı altında faaliyet gösteren Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, büyük bir coşkuyla başladı.Etkinlikler 3 gün sürecekAkdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, kampüs içerisinde yer alan Sevgi Yolu’nda düzenlenen 114 farklı topluluğun katıldığı ve 3 gün süren etkinliklerde öğrencilerle bir araya gelerek isteklerini dinledi. Etkinlikte topluluk tanıtımları ve üye kayıt işlemleri de yapıldı.Akdeniz Üniversitesinde kültür ve spor alanlarında faaliyet gösteren birçok topluluk bulunduğunu söyleyen Rektör Özkan, “Öğrencilerimizle uzun bir aradan sonra bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Antalya’mız ve kampüsümüzün çehresini değiştiren öğrencilerimizin dersler dışında çeşitli aktivitelerle de birbiriyle kaynaşmasını sağlayan topluluklarımız çok önemli bir görev üstleniyorlar. Öğrencilerimiz ilgi duyduğu alanlara yönelik farklı bölümlerden ve hatta farklı şehir ve ülkelerden arkadaşlarıyla çeşitli hobiler edinerek sosyal hayatlarını daha da güçlendiriyorlar” dedi.Rektör Özkan, “Kültür ve spor alanında faaliyet gösteren topluluklar öğrencilerimize geniş bir yelpazede etkinlik fırsatı sunuyor. Bizler de Akdeniz Üniversitesi yönetimi olarak öğrencilerimizin hem eğitim hayatında hem de sosyal hayatta farklı beceriler kazanarak kendilerini geliştirmelerini ve kendilerinin topluma faydalı bireyler olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza ve topluluklarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Rektör Özkan, öğrencilerle beraber pasta keserek tek tek stantları ziyaret etti ve onların taleplerini dinledi. Rektör Özkan, öğrencilerin isteklerini kırmayarak onlarla fotoğraf da çektirdi.26 Ekim’e kadar sürecek olan topluluk tanıtım günlerinin açılışını Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Öğr. Gör. Halime Çam ve öğrenciler katıldı.
Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri başladı
Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Topluluk Tanıtım Günleri başladı. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, öğrencilerle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.
Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı altında faaliyet gösteren Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, büyük bir coşkuyla başladı.

Etkinlikler 3 gün sürecek
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, kampüs içerisinde yer alan Sevgi Yolu’nda düzenlenen 114 farklı topluluğun katıldığı ve 3 gün süren etkinliklerde öğrencilerle bir araya gelerek isteklerini dinledi. Etkinlikte topluluk tanıtımları ve üye kayıt işlemleri de yapıldı.
Akdeniz Üniversitesinde kültür ve spor alanlarında faaliyet gösteren birçok topluluk bulunduğunu söyleyen Rektör Özkan, “Öğrencilerimizle uzun bir aradan sonra bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Antalya’mız ve kampüsümüzün çehresini değiştiren öğrencilerimizin dersler dışında çeşitli aktivitelerle de birbiriyle kaynaşmasını sağlayan topluluklarımız çok önemli bir görev üstleniyorlar. Öğrencilerimiz ilgi duyduğu alanlara yönelik farklı bölümlerden ve hatta farklı şehir ve ülkelerden arkadaşlarıyla çeşitli hobiler edinerek sosyal hayatlarını daha da güçlendiriyorlar” dedi.
Rektör Özkan, “Kültür ve spor alanında faaliyet gösteren topluluklar öğrencilerimize geniş bir yelpazede etkinlik fırsatı sunuyor. Bizler de Akdeniz Üniversitesi yönetimi olarak öğrencilerimizin hem eğitim hayatında hem de sosyal hayatta farklı beceriler kazanarak kendilerini geliştirmelerini ve kendilerinin topluma faydalı bireyler olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza ve topluluklarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Rektör Özkan, öğrencilerle beraber pasta keserek tek tek stantları ziyaret etti ve onların taleplerini dinledi. Rektör Özkan, öğrencilerin isteklerini kırmayarak onlarla fotoğraf da çektirdi.
26 Ekim’e kadar sürecek olan topluluk tanıtım günlerinin açılışını Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Öğr. Gör. Halime Çam ve öğrenciler katıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.