Oksijenin Başkenti: Kızıldağ Milli Parkı

ISPARTA 08.08.2022 - 23:34, Güncelleme: 08.08.2022 - 23:55
 

Oksijenin Başkenti: Kızıldağ Milli Parkı

Oksijenin Başkenti: Kızıldağ Milli Parkı
Isparta'daki Kızıldağ Milli Parkı, solunum problemi olan ziyaretçileri için şifa kaynağı olmaya devam ediyor. Isparta’nın en gözde mesire alanlarından olan Kızıldağ Milli parkında özellikle hafta sonları adım atacak yer bulmak mümkün değil. Dünyanın ender oksijen depolarından birisi olan, başta astım olmak üzere nefes darlığı ve birçok hastalara şifa kaynağı olan Kızıldağ Milli parkına yerli ve yabancı binlerce turist akın ediyor. İlçenin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına zenginlik katan Kızıldağ milli parkında bu yıl başta yangın olmak üzere her türlü olumsuzluklara karşı daha ciddi önlemlerin alınması da dikkat çekiyor. Hem şifa arayanların, hem de sıcaklardan bunalanların vazgeçilmez adresi olan Kızıldağ’da 70 adet çadır yeri, 20’ye yakın bungalov evler, karavan araç yerleri, araçlarında konaklayanlara ayrılan yerler, kıl çadır gözleme ve balık restaurant gibi yaşam alanları özellikle hafta sonları full çekiyor ve birçok ziyaretçi yer bulamadığı için geri dönmek zorunda kalıyor. Vatandaşlar özellikle araç parkı yerlerinin artırılması, daha çok insana hizmet verecek yeni yaşam alanlarının oluşturulmasını istiyorlar. 
Oksijenin Başkenti: Kızıldağ Milli Parkı

Isparta'daki Kızıldağ Milli Parkı, solunum problemi olan ziyaretçileri için şifa kaynağı olmaya devam ediyor.

Isparta’nın en gözde mesire alanlarından olan Kızıldağ Milli parkında özellikle hafta sonları adım atacak yer bulmak mümkün değil. Dünyanın ender oksijen depolarından birisi olan, başta astım olmak üzere nefes darlığı ve birçok hastalara şifa kaynağı olan Kızıldağ Milli parkına yerli ve yabancı binlerce turist akın ediyor. İlçenin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına zenginlik katan Kızıldağ milli parkında bu yıl başta yangın olmak üzere her türlü olumsuzluklara karşı daha ciddi önlemlerin alınması da dikkat çekiyor.

Hem şifa arayanların, hem de sıcaklardan bunalanların vazgeçilmez adresi olan Kızıldağ’da 70 adet çadır yeri, 20’ye yakın bungalov evler, karavan araç yerleri, araçlarında konaklayanlara ayrılan yerler, kıl çadır gözleme ve balık restaurant gibi yaşam alanları özellikle hafta sonları full çekiyor ve birçok ziyaretçi yer bulamadığı için geri dönmek zorunda kalıyor.

Vatandaşlar özellikle araç parkı yerlerinin artırılması, daha çok insana hizmet verecek yeni yaşam alanlarının oluşturulmasını istiyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.