Ömüral Ahmet Taşçı yaşam savaşını kaybetti

ISPARTA 25.04.2024 - 18:18, Güncelleme: 25.04.2024 - 18:18
 

Ömüral Ahmet Taşçı yaşam savaşını kaybetti

Isparta’da eğlence mekanında darp edilen ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ömüral Ahmet Taşçı tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Olay geçen 31 Ocak günü İstanbul Caddesi’nde bulunan Barida Otel alt katındaki bir eğlence merkezinde meydana geldi. Tuvalette Ömüral Ahmet Taşçı’nın düşüp fenalaşması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Taşçı ameliyata alındı. Polisin yaptığı araştırmada ise eğlence mekanında çalışan T.Y, M.Ç ve M.M.G isimli şüphelilerin Taşçı’yı darp ettikleri tespit edildi. Gözaltına alınan T.Y, M.Ç ve M.M.G. ifadesinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ Olay sonrası beyin kanaması geçirerek Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ömüral Ahmet Taşçı, yaklaşık 3 ay süren yaşam savaşını kaybetti. Taşçı'nın cenazesi İzmir Ödemiş İlçesinde toprağa verilecek.   
Isparta’da eğlence mekanında darp edilen ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ömüral Ahmet Taşçı tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay geçen 31 Ocak günü İstanbul Caddesi’nde bulunan Barida Otel alt katındaki bir eğlence merkezinde meydana geldi. Tuvalette Ömüral Ahmet Taşçı’nın düşüp fenalaşması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Taşçı ameliyata alındı. Polisin yaptığı araştırmada ise eğlence mekanında çalışan T.Y, M.Ç ve M.M.G isimli şüphelilerin Taşçı’yı darp ettikleri tespit edildi. Gözaltına alınan T.Y, M.Ç ve M.M.G. ifadesinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Olay sonrası beyin kanaması geçirerek Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ömüral Ahmet Taşçı, yaklaşık 3 ay süren yaşam savaşını kaybetti. Taşçı'nın cenazesi İzmir Ödemiş İlçesinde toprağa verilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.