Önce çaldılar sonra satılık ilanına koydular

ASAYİŞ 19.05.2022 - 23:29, Güncelleme: 19.05.2022 - 23:35
 

Önce çaldılar sonra satılık ilanına koydular

Önce çaldılar sonra satılık ilanına koydular
Hızırbey Mahallesinde gerçekleşen hırsızlık olayı pes dedirtti. Dün akşam saatlerinde bir apartmanın bahçesindeki bisikleti gören iki kişi, soğuk kanlılıkla önce bisikleti çaldı, ardından bir alışveriş sitesine "hiçbir sıkıntısı yoktur" notuyla satılık ilanı verdi. Hırsızlık olayı ise apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bir apartmanın bahçesinde Ahmet Çakmak'a ait bisiklet çalındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, 2 şüphelinin kimliğini tespit etti. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan şüphelilerin bir alışveriş sitesine "hiçbir sıkıntısı yoktur" notuyla satılık ilanı verdiği ortaya çıktı.
Önce çaldılar sonra satılık ilanına koydular

Hızırbey Mahallesinde gerçekleşen hırsızlık olayı pes dedirtti. Dün akşam saatlerinde bir apartmanın bahçesindeki bisikleti gören iki kişi, soğuk kanlılıkla önce bisikleti çaldı, ardından bir alışveriş sitesine "hiçbir sıkıntısı yoktur" notuyla satılık ilanı verdi. Hırsızlık olayı ise apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bir apartmanın bahçesinde Ahmet Çakmak'a ait bisiklet çalındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, 2 şüphelinin kimliğini tespit etti. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan şüphelilerin bir alışveriş sitesine "hiçbir sıkıntısı yoktur" notuyla satılık ilanı verdiği ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.