Orman Muhafaza Memuru Yusuf Zengin Hayatını kaybetti

ISPARTA 20.07.2022 - 21:27, Güncelleme: 20.07.2022 - 21:27
 

Orman Muhafaza Memuru Yusuf Zengin Hayatını kaybetti

Orman Muhafaza Memuru Yusuf Zengin Hayatını kaybetti
Geçtiğimiz sene Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan yangın felaketinde başarıyla görev alan, Marmaris Orman İşletme personeli Orman Muhafaza Memuru Hemşehrimiz Yusuf Zengin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Zengin’nin naaşı, bugün Orman Mugla Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen  cenaze töreninin ardından memleketi Isparta’ya gönderildi. Marmariste düzenlenen törenle memleketi Atabeye gönderilen Yusuf Zengin için bir açıklama yapan yetkililer şunları söyledi. ''Marmaris Orman İşletme Müdürlüğümüzde görevi başında rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden çalışma arkadaşımız, görev şehidi Orman Muhafaza Memuru Yusuf Zengin için Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, merhumun ailesi ve orman teşkilatı çalışanları katıldı. Görev şehidi ormancı Yusuf Zengin'in cenazesi daha sonra doğum yeri olan Isparta'ya gönderildi. Cenaze 21 Temmuz Perşembe günü Isparta Atabey ilçesinde öğle namazına müteakip toprağa verilecek. Merhuma tekrar Allah'tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.''  
Orman Muhafaza Memuru Yusuf Zengin Hayatını kaybetti

Geçtiğimiz sene Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan yangın felaketinde başarıyla görev alan, Marmaris Orman İşletme personeli Orman Muhafaza Memuru Hemşehrimiz Yusuf Zengin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Zengin’nin naaşı, bugün Orman Mugla Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen  cenaze töreninin ardından memleketi Isparta’ya gönderildi.

Marmariste düzenlenen törenle memleketi Atabeye gönderilen Yusuf Zengin için bir açıklama yapan yetkililer şunları söyledi. ''Marmaris Orman İşletme Müdürlüğümüzde görevi başında rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden çalışma arkadaşımız, görev şehidi Orman Muhafaza Memuru Yusuf Zengin için Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, merhumun ailesi ve orman teşkilatı çalışanları katıldı. Görev şehidi ormancı Yusuf Zengin'in cenazesi daha sonra doğum yeri olan Isparta'ya gönderildi. Cenaze 21 Temmuz Perşembe günü Isparta Atabey ilçesinde öğle namazına müteakip toprağa verilecek. Merhuma tekrar Allah'tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.