Osman Zabun Eğirdir'de

SİYASET 20.04.2023 - 21:00, Güncelleme: 20.04.2023 - 21:00
 

Osman Zabun Eğirdir'de

AK Parti'nin Milletvekili Adayı Osman Zabun, Eğirdir köylerini ziyaret etti.
Eğirdir'e bağlı Pazarköy, Bağıllı, Akdoğan ve Ağılköyü ziyaret eden Osman Zabun, vatandaşlarla bir araya geldi.  Osman Zabun ziyaretlere ilişkin açıklamasında; "Eğirdir ilçemizin Pazarköy ve Bağıllı köylerinde kıymetli vatandaşlarımızla biraraya geldik. TürkiyeYüzyılında durmadan yorulmadan vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Eğirdir ilçemizin Akdoğan ve Ağılköy  köylerimizi ziyaret edip köylülerimizle sohbet  ettik. Eğirdir belediye başkanımız Sn. Veli GÖK ve teşkilat mensuplarımız bize eşlik etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmak yok yola devam.  
AK Parti'nin Milletvekili Adayı Osman Zabun, Eğirdir köylerini ziyaret etti.

Eğirdir'e bağlı Pazarköy, Bağıllı, Akdoğan ve Ağılköyü ziyaret eden Osman Zabun, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Osman Zabun ziyaretlere ilişkin açıklamasında; "Eğirdir ilçemizin Pazarköy ve Bağıllı köylerinde kıymetli vatandaşlarımızla biraraya geldik. TürkiyeYüzyılında durmadan yorulmadan vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Eğirdir ilçemizin Akdoğan ve Ağılköy  köylerimizi ziyaret edip köylülerimizle sohbet  ettik. Eğirdir belediye başkanımız Sn. Veli GÖK ve teşkilat mensuplarımız bize eşlik etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmak yok yola devam.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.