Osman Zabun, Gönen’de

ISPARTA 03.05.2023 - 12:55, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:55
 

Osman Zabun, Gönen’de

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun, seçim çalışmaları kapsamında Gönen ilçesi ve köylerini ziyaret etti.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Osman Zabun ‘İlçe Başkanımız Mustafa Kaya, Güneykent Belediye Başkanımız Metin Kutsal, İl Genel Meclisi üyelerimiz Volkan Konaç, Hüseyin Yalçınkaya ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Gönen’de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarımızın talep ve görüşlerini dinledik. bizi güler yüz, hoş sohbetle karşılayan esnafımıza teşekkür ediyorum. Osman Zabun ayrıca, Isparta Atlı Spor Kulübünü ziyaret etti.  
AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun, seçim çalışmaları kapsamında Gönen ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Osman Zabun ‘İlçe Başkanımız Mustafa Kaya, Güneykent Belediye Başkanımız Metin Kutsal, İl Genel Meclisi üyelerimiz Volkan Konaç, Hüseyin Yalçınkaya ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Gönen’de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarımızın talep ve görüşlerini dinledik. bizi güler yüz, hoş sohbetle karşılayan esnafımıza teşekkür ediyorum.

Osman Zabun ayrıca, Isparta Atlı Spor Kulübünü ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.