Ot çalılık yangınında onlarca zeytin ağacı küle döndü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2023 - 16:00, Güncelleme: 23.08.2023 - 15:17
 

Ot çalılık yangınında onlarca zeytin ağacı küle döndü

Ot çalılık yangınında onlarca zeytin ağacı küle döndü
Antalya’nın Kepez ilçesinde çıkan ot yangınında onlarca zeytin ağacı yandı. İçin için baca gibi yanan ağaçları itfaiye ekipleri söndürdü.Yangın saat 13.45 sırasında Kepez ilçesi Gaziler Mahallesi Gaziler Caddesi üzerinde çıktı. Yol kenarındaki kuru otlardan başlayan yangın kısa sürede ağaçlık alana yayıldı. Dumanların yükseldiğini gören çevredeki evlerin sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve jandarma sevk edildi. Havanın kuru ve sıcak olması nedeniyle alevler geniş bir alana yayıldı. Yakındaki ev sakinleri büyük korku yaşarken, yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle çok büyümeden kontrol altın alındı. Yangında onlarca zeytin ağacı içten içe yandı. Ekipler baca gibi yanan zeytin ağaçlarına dakikalarca soğutma yaptı.
Ot çalılık yangınında onlarca zeytin ağacı küle döndü
Antalya’nın Kepez ilçesinde çıkan ot yangınında onlarca zeytin ağacı yandı. İçin için baca gibi yanan ağaçları itfaiye ekipleri söndürdü.
Yangın saat 13.45 sırasında Kepez ilçesi Gaziler Mahallesi Gaziler Caddesi üzerinde çıktı. Yol kenarındaki kuru otlardan başlayan yangın kısa sürede ağaçlık alana yayıldı. Dumanların yükseldiğini gören çevredeki evlerin sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve jandarma sevk edildi. Havanın kuru ve sıcak olması nedeniyle alevler geniş bir alana yayıldı. Yakındaki ev sakinleri büyük korku yaşarken, yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle çok büyümeden kontrol altın alındı. Yangında onlarca zeytin ağacı içten içe yandı. Ekipler baca gibi yanan zeytin ağaçlarına dakikalarca soğutma yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.