Oto hırsızları tutuklandı

ISPARTA 18.08.2022 - 11:25, Güncelleme: 18.08.2022 - 11:25
 

Oto hırsızları tutuklandı

Oto hırsızları tutuklandı
Isparta'da geçen 10 Ağustos 2022 günü Isparta Merkez Kepeci Mahallesinde kapıları kilitli ve park halinde bulunan aracı çaldığı tespit edilen 4 kişi gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yerini gören güvenlik kameraları ve aracın çalındıktan sonra geçtiği güzergahlardaki güvenlik kameralarından şüphelilerin eşkal bilgileri toplanarak çalışmalar başlatıldı. Oto hırsızlığı gerçekleştiren şüpheliler N.S - M.B.G - O.E - F.K - A.Ü olduğu tespit edilerek aynı gün eş zamanlı operasyon ile şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. 11 Ağustos 2022 günü Adli Makamlara sevk edilen şüphelilerden 1 şüpheliye adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Oto hırsızları tutuklandı

Isparta'da geçen 10 Ağustos 2022 günü Isparta Merkez Kepeci Mahallesinde kapıları kilitli ve park halinde bulunan aracı çaldığı tespit edilen 4 kişi gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yerini gören güvenlik kameraları ve aracın çalındıktan sonra geçtiği güzergahlardaki güvenlik kameralarından şüphelilerin eşkal bilgileri toplanarak çalışmalar başlatıldı. Oto hırsızlığı gerçekleştiren şüpheliler N.S - M.B.G - O.E - F.K - A.Ü olduğu tespit edilerek aynı gün eş zamanlı operasyon ile şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

11 Ağustos 2022 günü Adli Makamlara sevk edilen şüphelilerden 1 şüpheliye adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.