Oyun park alanları yenileniyor

ISPARTA 30.11.2022 - 10:40, Güncelleme: 30.11.2022 - 10:40
 

Oyun park alanları yenileniyor

Oyun park alanları yenileniyor
Isparta Belediyesi, kent içerisinde bulunan 364 adet park ve mesirelik alanı bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, 19 oyun parkında yenileme çalışması başlatırken, yeni park ve oyun alanlarını da şehre kazandırıyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehirdeki 364 park ve mesirelik alanda çalışmalarına devam ediyor. Günün şartlarını karşılamayan ve deforme olan çocuk oyun alanları ve parklarda yenileme çalışmaları yapılırken, yeni park ve oyun alanları da şehre kazandırılıyor. Mahallelerde bulunan ve günün şartlarını karşılamayan 19 adet çocuk oyun parkı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Çalışmaların yapıldığı alanlardan biri de Hızırbey Mahallesindeki Kulepark oldu. Çalışmalarda ilk olarak kauçuk zemin kaldırılırken, oyuncaklar söküldü. Zeminde yapılan çalışmaların ardından yeni oyun alanlarının montajı gerçekleştirilecek. Bunun yanında Işıkkent Mahallesinde 11 bin 600 metrekarelik alanda yeni park alanı kuruyor. Çalışmalar kapsamında park alanında daha önce bir adet semt sahası inşa edilmiş ve ağaçlandırma yapılmıştı. Çalışmaların devamı olarak da park alanında yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları oluşturulacak ve spor aletleri kurulacak. Alanda düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Oyun park alanları yenileniyor

Isparta Belediyesi, kent içerisinde bulunan 364 adet park ve mesirelik alanı bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, 19 oyun parkında yenileme çalışması başlatırken, yeni park ve oyun alanlarını da şehre kazandırıyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehirdeki 364 park ve mesirelik alanda çalışmalarına devam ediyor. Günün şartlarını karşılamayan ve deforme olan çocuk oyun alanları ve parklarda yenileme çalışmaları yapılırken, yeni park ve oyun alanları da şehre kazandırılıyor. Mahallelerde bulunan ve günün şartlarını karşılamayan 19 adet çocuk oyun parkı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Çalışmaların yapıldığı alanlardan biri de Hızırbey Mahallesindeki Kulepark oldu. Çalışmalarda ilk olarak kauçuk zemin kaldırılırken, oyuncaklar söküldü. Zeminde yapılan çalışmaların ardından yeni oyun alanlarının montajı gerçekleştirilecek.

Bunun yanında Işıkkent Mahallesinde 11 bin 600 metrekarelik alanda yeni park alanı kuruyor. Çalışmalar kapsamında park alanında daha önce bir adet semt sahası inşa edilmiş ve ağaçlandırma yapılmıştı. Çalışmaların devamı olarak da park alanında yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları oluşturulacak ve spor aletleri kurulacak. Alanda düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.