Özcan Öztürk 'Damla Damla' ile listelerde yerini aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2021 - 17:54, Güncelleme: 29.06.2021 - 17:54
 

Özcan Öztürk 'Damla Damla' ile listelerde yerini aldı

90'lı yılların eserlerini andıran 'damla damla' Özcan Öztürk yorumuyla müzik listelerinde yerini aldı.
Müzik dünyasına yeni adım atan Özcan Öztürk, Kınay Müzik etiketiyle yayınladığı 'damla damla' teklisi tüm sosyal medya ve müzik platformlarında yayınlandı. Söz ve müziği Veysel Aygün'e ait olan 'damla damla' parçasını başarıyla yorumlayan Öztürk; "Damla damla, sevgili Veysel'in yıllar önce tozlu raflarda saklı tuttuğu bir parçaydı. Değerlendirmek istedik. Bizleri kırmadı. Kendi imkânlarımızla 90'lı yılların ruhunu yansıtmaya çalıştık" dedi. KLİP İÇİN UKRAYNA'YI TERCİH ETTİ Damla damla parçasının yorumculuğunu üstlenen Özcan Öztürk, kendi klibinin de Yönetmenliğini üstlendi. Çekim için Ukrayna'nın Kiev şehrini uygun gördüğünü belirten Öztürk, "Kiev'in sanatsal bir yönü var. İnsanların bu tarzları farklı bulduklarını düşünerek çekimlerimizi yurtdışında gerçekleştirdik. Bunu yapmak tabi ki de zor oldu fakat sonuca baktığımız zaman mutluyuz" ifadelerinde bulundu.
90'lı yılların eserlerini andıran 'damla damla' Özcan Öztürk yorumuyla müzik listelerinde yerini aldı.

Müzik dünyasına yeni adım atan Özcan Öztürk, Kınay Müzik etiketiyle yayınladığı 'damla damla' teklisi tüm sosyal medya ve müzik platformlarında yayınlandı.

Söz ve müziği Veysel Aygün'e ait olan 'damla damla' parçasını başarıyla yorumlayan Öztürk; "Damla damla, sevgili Veysel'in yıllar önce tozlu raflarda saklı tuttuğu bir parçaydı. Değerlendirmek istedik. Bizleri kırmadı. Kendi imkânlarımızla 90'lı yılların ruhunu yansıtmaya çalıştık" dedi.

KLİP İÇİN UKRAYNA'YI TERCİH ETTİ

Damla damla parçasının yorumculuğunu üstlenen Özcan Öztürk, kendi klibinin de Yönetmenliğini üstlendi. Çekim için Ukrayna'nın Kiev şehrini uygun gördüğünü belirten Öztürk, "Kiev'in sanatsal bir yönü var. İnsanların bu tarzları farklı bulduklarını düşünerek çekimlerimizi yurtdışında gerçekleştirdik. Bunu yapmak tabi ki de zor oldu fakat sonuca baktığımız zaman mutluyuz" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.