Özel Halk Otobüsleri kurumsal kimlik kazanıyor

ISPARTA 18.08.2022 - 16:19, Güncelleme: 18.08.2022 - 16:19
 

Özel Halk Otobüsleri kurumsal kimlik kazanıyor

Özel Halk Otobüsleri kurumsal kimlik kazanıyor
Özel halk otobüslerine kurumsal kimlik kazandırmak amacıyla tek ve seri ‘HO’ harf grubu plaka uygulamasına geçilmesi nedeni ile bir program düzenlendi. Programda konuşan Başkan Başdeğirmen; "Şehirlerimizde Özel Halk Otobüslerine kurumsal kimlik kazandırmak amacıyla tek ve seri ‘HO’ harf grubu plaka uygulamasına geçilmişti. SS. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimiz de ‘HO’ uygulamasında ilk plakasını hazırladı. Kooperatif Başkanımız Sayın Faruk Daşdöner, yönetim kurulu ve kooperatif üyelerimizin daveti üzerine ilk ‘HO’ plakasını otobüsümüze taktık. Yeni uygulamanın ülkemize, şehrimize, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimizin üyeleri ile şoförlerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi. Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ise; "Özel Halk Otobüslerimize kurumsal kimlik kazandırmak amacıyla tek ve seri ‘HO’ harf grubu plaka uygulamasına geçilmesi dolayısı ile düzenlediğimiz programa Belediye Başkanımız Şükrü BAŞDEĞİRMEN katılarak ilk plakanın aracımıza takımını gerçekleştirdi. Yeni uygulama şehrimize, Özel Halk Otobüsleri Esnafımıza hayırlı olsun" .
Özel Halk Otobüsleri kurumsal kimlik kazanıyor

Özel halk otobüslerine kurumsal kimlik kazandırmak amacıyla tek ve seri ‘HO’ harf grubu plaka uygulamasına geçilmesi nedeni ile bir program düzenlendi.
Programda konuşan Başkan Başdeğirmen; "Şehirlerimizde Özel Halk Otobüslerine kurumsal kimlik kazandırmak amacıyla tek ve seri ‘HO’ harf grubu plaka uygulamasına geçilmişti. SS. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimiz de ‘HO’ uygulamasında ilk plakasını hazırladı. Kooperatif Başkanımız Sayın Faruk Daşdöner, yönetim kurulu ve kooperatif üyelerimizin daveti üzerine ilk ‘HO’ plakasını otobüsümüze taktık. Yeni uygulamanın ülkemize, şehrimize, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimizin üyeleri ile şoförlerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ise; "Özel Halk Otobüslerimize kurumsal kimlik kazandırmak amacıyla tek ve seri ‘HO’ harf grubu plaka uygulamasına geçilmesi dolayısı ile düzenlediğimiz programa Belediye Başkanımız Şükrü BAŞDEĞİRMEN katılarak ilk plakanın aracımıza takımını gerçekleştirdi. Yeni uygulama şehrimize, Özel Halk Otobüsleri Esnafımıza hayırlı olsun" .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.