Özge Kılıç öğretmenin adı Nevşehir'de yaşayacak

YAŞAM 27.09.2022 - 00:49, Güncelleme: 27.09.2022 - 00:49
 

Özge Kılıç öğretmenin adı Nevşehir'de yaşayacak

Özge Kılıç öğretmenin adı Nevşehir'de yaşayacak
Isparta’dan ilk görev yeri Erzurum’a giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki öğretmen Özge Kılıç’ın adı Gazi Ortaokulundaki bir koridora verildi. Vali Becel; “Öğretmenlerimizi rahmetle saygıyla anmak istiyoruz. Öğretmenimizin ismi Gazi Ortaokulunda bulunan sanat sokağında yaşayacak. Özge öğretmenimiz hem gönüllerde hem de burada yaşayacak” şeklinde konuştu.
Özge Kılıç öğretmenin adı Nevşehir'de yaşayacak

Isparta’dan ilk görev yeri Erzurum’a giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki öğretmen Özge Kılıç’ın adı Gazi Ortaokulundaki bir koridora verildi.

Vali Becel; “Öğretmenlerimizi rahmetle saygıyla anmak istiyoruz. Öğretmenimizin ismi Gazi Ortaokulunda bulunan sanat sokağında yaşayacak. Özge öğretmenimiz hem gönüllerde hem de burada yaşayacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.