Özkanlar-otogar arasındaki kaldırımlar begonit taşla kaplanıyor

ISPARTA 26.08.2022 - 14:34, Güncelleme: 26.08.2022 - 14:34
 

Özkanlar-otogar arasındaki kaldırımlar begonit taşla kaplanıyor

Özkanlar-otogar arasındaki kaldırımlar begonit taşla kaplanıyor
Isparta Belediyesi otogar ile Özkanlar Kavşağı arasındaki kaldırımları renkli begonit taşlarla donattıktan sonra çalışmalarına karşı şeritte devam ediyor. Özkanlar Kavşağı ile otogar arasında başlatılan çalışmalarda kaldırımlar begonit taşlarla kaplanıyor, kaldırım aydınlatmaları yapılıyor. Isparta Belediyesi, şehirde birçok cadde, sokak ve meydanda yaptığı çalışmalarla kent estetiğine güzellik kazandırıyor. Yapılan çalışmalarda Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesislerinde üretilen begonit taşlar kentin farklı noktalarında kaldırımları süslüyor. Daha önce otogar ile Özkanlar Kavşağı arasındaki kaldırımlar renkli begonit taşlarla kaplanmış ve aydınlatmalarla donatılmıştı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörlüğü binası ve Orman Bölge Müdürlüğü önündeki kaldırım üzerinde de ‘Sevgi Yolu’ adı verilen ahşap bir tünel oluşturuldu. Ahşap tünele hanımeli, mor salkım, yasemin gibi sarmaşık türleri dikilerek kaldırım boyunca yeşil koridor yapıldı, belirli aralıklarla vatandaşların dinlenmeleri için banklar yerleştirildi. Sevgi Yolu aydınlatmaları ve görünümüyle gündüzü başka gecesi bambaşka bir görünüme kavuştu. Gece aydınlatmalarıyla farklı renklere bürünen Sevgi Yolu, vatandaşların yeni doğal fotoğraf stüdyosu haline geldi. Otogar ile Özkanlar Kavşağı arasındaki kaldırımların renkli begonit taşlarla kaplanma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmalar karşı şeritte başlatıldı. Buna göre Özkanlar Kavşağı ile otogar arasındaki kaldırımlar renkli begonit taşlarla kaplanıyor. Buradaki kaldırımlar da karşı şeritte olduğu gibi aydınlatmalarla donatılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Özkanlar Kavşağı ile otogar arasındaki kaldırımlar hem düzenli bir hale gelmiş olacak hem de renkli görünümleri ve aydınlatmalarıyla birlikte kent estetiğine ayrı bir güzellik katacak. Kaldırım düzenleme çalışmalarının sürdüğü Özkanlar Kavşağı ile otogar arasında hizmet veren esnaflar çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler. Esnaflar, “Kaldırımda kapaklar vardı, bunların kaldırılmasını rica ettik. Belediyemiz bizi kırmadı, kapakları da kaldırarak burayı daha düzgün bir hale getirdi. Eskiden böyle değildi. Her taraf yıkık, döküktü. Şimdi daha güzel oldu. Bundan daha iyisi can sağlığı. Yapılan her hizmet güzel olur. Belediyemize teşekkür ediyoruz” dediler.
Özkanlar-otogar arasındaki kaldırımlar begonit taşla kaplanıyor

Isparta Belediyesi otogar ile Özkanlar Kavşağı arasındaki kaldırımları renkli begonit taşlarla donattıktan sonra çalışmalarına karşı şeritte devam ediyor. Özkanlar Kavşağı ile otogar arasında başlatılan çalışmalarda kaldırımlar begonit taşlarla kaplanıyor, kaldırım aydınlatmaları yapılıyor.

Isparta Belediyesi, şehirde birçok cadde, sokak ve meydanda yaptığı çalışmalarla kent estetiğine güzellik kazandırıyor. Yapılan çalışmalarda Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesislerinde üretilen begonit taşlar kentin farklı noktalarında kaldırımları süslüyor. Daha önce otogar ile Özkanlar Kavşağı arasındaki kaldırımlar renkli begonit taşlarla kaplanmış ve aydınlatmalarla donatılmıştı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörlüğü binası ve Orman Bölge Müdürlüğü önündeki kaldırım üzerinde de ‘Sevgi Yolu’ adı verilen ahşap bir tünel oluşturuldu. Ahşap tünele hanımeli, mor salkım, yasemin gibi sarmaşık türleri dikilerek kaldırım boyunca yeşil koridor yapıldı, belirli aralıklarla vatandaşların dinlenmeleri için banklar yerleştirildi. Sevgi Yolu aydınlatmaları ve görünümüyle gündüzü başka gecesi bambaşka bir görünüme kavuştu. Gece aydınlatmalarıyla farklı renklere bürünen Sevgi Yolu, vatandaşların yeni doğal fotoğraf stüdyosu haline geldi.

Otogar ile Özkanlar Kavşağı arasındaki kaldırımların renkli begonit taşlarla kaplanma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmalar karşı şeritte başlatıldı. Buna göre Özkanlar Kavşağı ile otogar arasındaki kaldırımlar renkli begonit taşlarla kaplanıyor. Buradaki kaldırımlar da karşı şeritte olduğu gibi aydınlatmalarla donatılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Özkanlar Kavşağı ile otogar arasındaki kaldırımlar hem düzenli bir hale gelmiş olacak hem de renkli görünümleri ve aydınlatmalarıyla birlikte kent estetiğine ayrı bir güzellik katacak.

Kaldırım düzenleme çalışmalarının sürdüğü Özkanlar Kavşağı ile otogar arasında hizmet veren esnaflar çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler. Esnaflar, “Kaldırımda kapaklar vardı, bunların kaldırılmasını rica ettik. Belediyemiz bizi kırmadı, kapakları da kaldırarak burayı daha düzgün bir hale getirdi. Eskiden böyle değildi. Her taraf yıkık, döküktü. Şimdi daha güzel oldu. Bundan daha iyisi can sağlığı. Yapılan her hizmet güzel olur. Belediyemize teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.