Panelvanla çarpışan motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde ölümden döndü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2023 - 23:30, Güncelleme: 14.09.2023 - 12:52
 

Panelvanla çarpışan motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde ölümden döndü

Panelvanla çarpışan motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde ölümden döndü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde tur aracı ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.Kaza, Side Mahallesi Kemer Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Side istikametinden gelip, 1583 sokağa dönmekte olan Muammer Can Tekin’in kullandığı 07 BKV 230 plakalı motosiklet ile D-400 Karayolu istikametinden gelip Side istikametine gitmekte olan Uğur Aydın’ın kullandığı 07 AMC 424 plakalı tur aracı kavşakta çarpıştı.Çarpışma sırasında tur minibüsünün camına başını çarparak camın kırılmasına neden olan motosiklet sürücüsü, başındaki kask sayesinde kazayı ucuz atlattı. Yaralanan motosiklet sürücüsü, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Panelvanla çarpışan motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde ölümden döndü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde tur aracı ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.
Kaza, Side Mahallesi Kemer Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Side istikametinden gelip, 1583 sokağa dönmekte olan Muammer Can Tekin’in kullandığı 07 BKV 230 plakalı motosiklet ile D-400 Karayolu istikametinden gelip Side istikametine gitmekte olan Uğur Aydın’ın kullandığı 07 AMC 424 plakalı tur aracı kavşakta çarpıştı.
Çarpışma sırasında tur minibüsünün camına başını çarparak camın kırılmasına neden olan motosiklet sürücüsü, başındaki kask sayesinde kazayı ucuz atlattı. Yaralanan motosiklet sürücüsü, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.