PERTOL İSTASYONUNDA KAVGA: 1 ÖLÜ 2 YARALI

ISPARTA 01.10.2022 - 16:56, Güncelleme: 01.10.2022 - 16:57
 

PERTOL İSTASYONUNDA KAVGA: 1 ÖLÜ 2 YARALI

PERTOL İSTASYONUNDA KAVGA: 1 ÖLÜ 2 YARALI
Yalvaç – Akşehir yolu üzerindeki bir petrol istasyonunda çıkan kavgada da bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre; dün akşam saat 23.30 sıralarında Savaşköy Mahallesi Antalya yolu üzerindeki petrol istasyonunda daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, şahıslardan Erol Ay üzerinde taşıdığı silahla havaya ateş edince Erşan A. (22), Osman B. (37) ve Erol Ay (44) tarafları arasında bir arbede yaşandı. Yaşanan bu arbede sonrasında Erol Ay göğsünden, karnından ve kolundan aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanırken, Osman B. bacağına isabet eden kurşunlarla, Erşan A. ise ayağına aldığı bıçak darbesiyle yaralandılar. Ambulansla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralı Erol Ay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan diğer iki şüpheli ise Akşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Erol Ay’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, olay yerinde kullanılan silah ise yapılan aramalar sonucu Akşehir Devlet Hastanesi bahçesinde bulundu. Olayda hayatını kaybeden Erol Ay'ın Bağkonak ta demir doğrama iş yeri olduğu haberi duyan sevenlerini yasa boğdu Olaya ilgili Erşan A., Osman B., İsmet Ö. (23), Bekteş Ö. (33), Kadir K. (42) ve Ömer A. (30) isimli şüpheli şahıslar Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.  
PERTOL İSTASYONUNDA KAVGA: 1 ÖLÜ 2 YARALI

Yalvaç – Akşehir yolu üzerindeki bir petrol istasyonunda çıkan kavgada da bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; dün akşam saat 23.30 sıralarında Savaşköy Mahallesi Antalya yolu üzerindeki petrol istasyonunda daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, şahıslardan Erol Ay üzerinde taşıdığı silahla havaya ateş edince Erşan A. (22), Osman B. (37) ve Erol Ay (44) tarafları arasında bir arbede yaşandı.

Yaşanan bu arbede sonrasında Erol Ay göğsünden, karnından ve kolundan aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanırken, Osman B. bacağına isabet eden kurşunlarla, Erşan A. ise ayağına aldığı bıçak darbesiyle yaralandılar.

Ambulansla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralı Erol Ay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan diğer iki şüpheli ise Akşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Erol Ay’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, olay yerinde kullanılan silah ise yapılan aramalar sonucu Akşehir Devlet Hastanesi bahçesinde bulundu.

Olayda hayatını kaybeden Erol Ay'ın Bağkonak ta demir doğrama iş yeri olduğu haberi duyan sevenlerini yasa boğdu

Olaya ilgili Erşan A., Osman B., İsmet Ö. (23), Bekteş Ö. (33), Kadir K. (42) ve Ömer A. (30) isimli şüpheli şahıslar Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alındı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.