Peygamberimiz ve Vefa Toplumu Konferansı Düzenlendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2021 - 12:59, Güncelleme: 21.10.2021 - 12:59
 

Peygamberimiz ve Vefa Toplumu Konferansı Düzenlendi

Hz. Peygamber’in (s.a.s) doğumunun 1450. Yıl dönümü münasebetiyle bir konferans gerçekleştirildi.
Hz. Peygamber’in (s.a.s) doğumunun 1450. Yıl dönümü münasebetiyle bir konferans gerçekleştirildi. 20 Ekim 2021 Çarşamba günü Isparta Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa İl Müftüsü Vekili Seyit Böğet, İl Müftü Yardımcıları, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Şube Müdürleri, Emekli Müftüler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ve “Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu” temalı konferans, Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir tarafından icra edildi. Dekan Akdemir’in “Vefa” konusunda örnekler verdiği, Hz. Peygamber’in (s.a.s) hayatından kesitler sunduğu ve özellikle ahdine vefasına değindiği konferans katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Konferansın sonunda hediye takdimi yapılarak günün hatırası olarak toplu fotoğraf çekildi.
Hz. Peygamber’in (s.a.s) doğumunun 1450. Yıl dönümü münasebetiyle bir konferans gerçekleştirildi.

Hz. Peygamber’in (s.a.s) doğumunun 1450. Yıl dönümü münasebetiyle bir konferans gerçekleştirildi.

20 Ekim 2021 Çarşamba günü Isparta Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa İl Müftüsü Vekili Seyit Böğet, İl Müftü Yardımcıları, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Şube Müdürleri, Emekli Müftüler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ve “Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu” temalı konferans, Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir tarafından icra edildi. Dekan Akdemir’in “Vefa” konusunda örnekler verdiği, Hz. Peygamber’in (s.a.s) hayatından kesitler sunduğu ve özellikle ahdine vefasına değindiği konferans katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Konferansın sonunda hediye takdimi yapılarak günün hatırası olarak toplu fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.