Piyasaya uyuşturucu sürmeye hazırlanan şüpheli operasyonla yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2023 - 17:00, Güncelleme: 28.09.2023 - 16:46
 

Piyasaya uyuşturucu sürmeye hazırlanan şüpheli operasyonla yakalandı

Piyasaya uyuşturucu sürmeye hazırlanan şüpheli operasyonla yakalandı
Antalya’da piyasaya uyuşturucu süreceği öğrenilen 1 şüpheli, jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 1 kilo 170 gram metamfetamin ve yarım kilo skunk ele geçirildi.Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüpheli bir şahsın elinde bulundurduğu uyuşturucu maddeyi piyasaya süreceği tespit edildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 1 kilo 170 gram metamfetamin, 500 gram skunk ve 1 hassas terazi ele geçirildi.Olayla ilgili yakalanan şüpheli gözaltına alındı.
Piyasaya uyuşturucu sürmeye hazırlanan şüpheli operasyonla yakalandı
Antalya’da piyasaya uyuşturucu süreceği öğrenilen 1 şüpheli, jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 1 kilo 170 gram metamfetamin ve yarım kilo skunk ele geçirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüpheli bir şahsın elinde bulundurduğu uyuşturucu maddeyi piyasaya süreceği tespit edildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 1 kilo 170 gram metamfetamin, 500 gram skunk ve 1 hassas terazi ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.