Polisin önünde egzoz patlattı 4 bin 936 TL para cezası yedi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2023 - 14:00, Güncelleme: 16.11.2023 - 13:45
 

Polisin önünde egzoz patlattı 4 bin 936 TL para cezası yedi

Polisin önünde egzoz patlattı 4 bin 936 TL para cezası yedi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde polis ekip otosunun önünde egzoz patlatan otomobilin sürücüsüne 4 bin 936 TL para cezası uygulandı. Egzoz sesinin abartılı olduğu ise otomobil çekiciye yüklenirken de belli oldu.Yukarı Pazarcı Mahallesi İbrahim Sözen Caddesinde devriye görevi yapan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı polis ekibi, önünde bulunan 42 AEN 384 plakalı Tofaş Doğan marka otomobili, egzoz patlatıp çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle Kordon Caddesi’nde durdurdu.Olay yerine çağrılan trafik ekipleri, otomobil sürücüsü Süleyman Uyar’a çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkarmak, abartılı egzoz, helezon ve süspansiyon sisteminin düşük olması nedeniyle Karayolları Trafik Kanunu ve Trafik Yönetmeliği’ne göre 4 bin 936 TL para cezası uyguladı.Ayrıca, aracın egzozunun değiştirilmesi, helezon ve süspansiyon sisteminin düzeltilerek aracın muayenesinin yenilenmesi için araç sürücüsüne 1 hafta süre tanınırken, otomobil çekici vasıtasıyla kaldırıldı.Otomobilin çekiciye yüklendiği sırada egzozun abartılı ses çıkarması da dikkat çekti.
Polisin önünde egzoz patlattı 4 bin 936 TL para cezası yedi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde polis ekip otosunun önünde egzoz patlatan otomobilin sürücüsüne 4 bin 936 TL para cezası uygulandı. Egzoz sesinin abartılı olduğu ise otomobil çekiciye yüklenirken de belli oldu.
Yukarı Pazarcı Mahallesi İbrahim Sözen Caddesinde devriye görevi yapan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı polis ekibi, önünde bulunan 42 AEN 384 plakalı Tofaş Doğan marka otomobili, egzoz patlatıp çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle Kordon Caddesi’nde durdurdu.
Olay yerine çağrılan trafik ekipleri, otomobil sürücüsü Süleyman Uyar’a çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkarmak, abartılı egzoz, helezon ve süspansiyon sisteminin düşük olması nedeniyle Karayolları Trafik Kanunu ve Trafik Yönetmeliği’ne göre 4 bin 936 TL para cezası uyguladı.
Ayrıca, aracın egzozunun değiştirilmesi, helezon ve süspansiyon sisteminin düzeltilerek aracın muayenesinin yenilenmesi için araç sürücüsüne 1 hafta süre tanınırken, otomobil çekici vasıtasıyla kaldırıldı.
Otomobilin çekiciye yüklendiği sırada egzozun abartılı ses çıkarması da dikkat çekti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.