Polisle kovalamaca kazayla sona erince yakayı ele verdiler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2023 - 13:30, Güncelleme: 20.10.2023 - 13:04
 

Polisle kovalamaca kazayla sona erince yakayı ele verdiler

Polisle kovalamaca kazayla sona erince yakayı ele verdiler
Antalya’da polisin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan otomobil, bir başka otomobile çarparak kazaya neden oldu. Kazada iki kişi yaralanırken, kaçan araçtaki şüpheliler kıskıvrak yakalandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, dün gece Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi’nde meydana geldi. Polis, şüpheli gördüğü bir otomobile ’dur’ ihtarında bulundu. Sürücü polisin ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Mahalle arasında süren kovalamacada kaçan otomobil, bir başka otomobile çarparak durdu. Kaçan otomobilin vurduğu araçta sürücü ve yolcu durumundaki iki kişi yaralandı. Kaçan siyah otomobildeki biri kadın iki kişi ise ekiplerce gözaltına alındı. Yaralılar ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kovalamaca, kaza ve sonrasında yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Polisle kovalamaca kazayla sona erince yakayı ele verdiler
Antalya’da polisin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan otomobil, bir başka otomobile çarparak kazaya neden oldu. Kazada iki kişi yaralanırken, kaçan araçtaki şüpheliler kıskıvrak yakalandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün gece Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi’nde meydana geldi. Polis, şüpheli gördüğü bir otomobile ’dur’ ihtarında bulundu. Sürücü polisin ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Mahalle arasında süren kovalamacada kaçan otomobil, bir başka otomobile çarparak durdu. Kaçan otomobilin vurduğu araçta sürücü ve yolcu durumundaki iki kişi yaralandı. Kaçan siyah otomobildeki biri kadın iki kişi ise ekiplerce gözaltına alındı. Yaralılar ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kovalamaca, kaza ve sonrasında yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.