Polisten günübirlik konaklama yapılan adreslere denetim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2023 - 16:57, Güncelleme: 02.01.2023 - 15:45
 

Polisten günübirlik konaklama yapılan adreslere denetim

Polisten günübirlik konaklama yapılan adreslere denetim
Antalya genelinde günübirlik olarak kullanılan yerlerin denetlenmesi ve bu yerlerde konaklayan şahısların kontrol edilmesi amacıyla eş zamanlı olarak 47 ekip ve 114 personelin katılımıyla 308 adres denetlendi.Yapılan denetlemede, 10 adresin KBS sistemine kayıtlı olmadan günübirlik konaklama yaptırdığı tespit edilerek 3 adreste konaklayan şahıslara cezai yaptırım uygulandığı bildirildi.Denetlenen yerlerde konaklayan 287 şahsın GBT kontrolü yapılarak, 1 yabancı uyruklu şahsın ikamet izin süresini ihlal ettiği tespit edilerek yasal işlemleri başlatıldı.
Polisten günübirlik konaklama yapılan adreslere denetim
Antalya genelinde günübirlik olarak kullanılan yerlerin denetlenmesi ve bu yerlerde konaklayan şahısların kontrol edilmesi amacıyla eş zamanlı olarak 47 ekip ve 114 personelin katılımıyla 308 adres denetlendi.
Yapılan denetlemede, 10 adresin KBS sistemine kayıtlı olmadan günübirlik konaklama yaptırdığı tespit edilerek 3 adreste konaklayan şahıslara cezai yaptırım uygulandığı bildirildi.
Denetlenen yerlerde konaklayan 287 şahsın GBT kontrolü yapılarak, 1 yabancı uyruklu şahsın ikamet izin süresini ihlal ettiği tespit edilerek yasal işlemleri başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.