Polisten Otel Baskını

ISPARTA 30.01.2024 - 12:54, Güncelleme: 30.01.2024 - 12:54
 

Polisten Otel Baskını

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 2 şüphelinin konakladığı otele baskın yapıldı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Isparta’da 2 şüpheli şahsın konakladığı otelde yapılan aramalarda silah, tabanca, şarjör ve bunlara ait çeşitli aparatlar ele geçirildi. Şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Konu ile ilgili olarak Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalar kapsamında; Isparta il merkezinde şüpheli şahısların konakladıkları otelde yapılan aramalar neticesinde: ➡️ 1 Adet Vahim Niteliğinde Bulunan Otomatik Silah ➡️ 1 Adet Seri Ateş Yapmaya Haiz Otomatik Silah Aparatı ➡️ 1 Adet 9 mm Çapında Tabanca ➡️ 4 Adet Şarjör ve 146 Adet Uzun Namlulu ve Tabanca Fişeği ➡️ 100 Adet Tabanca Yapımında ve Tamiratında Kullanılan Silah Parçası ele geçirilmiştir. İşlenen suçlar kapsamında 2 şüpheli şahıs Gözaltına alınmıştır. Çıkarıldıkları adli makamlarca; ➡️ M.D isimli şüpheli mahkemece tutuklanmış, ➡️ Ç.İ.D isimli şüpheli şahsa ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.   
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 2 şüphelinin konakladığı otele baskın yapıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Isparta’da 2 şüpheli şahsın konakladığı otelde yapılan aramalarda silah, tabanca, şarjör ve bunlara ait çeşitli aparatlar ele geçirildi. Şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “ Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalar kapsamında;

Isparta il merkezinde şüpheli şahısların konakladıkları otelde yapılan aramalar neticesinde:

➡️ 1 Adet Vahim Niteliğinde Bulunan Otomatik Silah

➡️ 1 Adet Seri Ateş Yapmaya Haiz Otomatik Silah Aparatı

➡️ 1 Adet 9 mm Çapında Tabanca

➡️ 4 Adet Şarjör ve 146 Adet Uzun Namlulu ve Tabanca Fişeği

➡️ 100 Adet Tabanca Yapımında ve Tamiratında Kullanılan Silah Parçası ele geçirilmiştir.

İşlenen suçlar kapsamında 2 şüpheli şahıs Gözaltına alınmıştır. Çıkarıldıkları adli makamlarca;

➡️ M.D isimli şüpheli mahkemece tutuklanmış,

➡️ Ç.İ.D isimli şüpheli şahsa ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.