Ramazan Pala, engelleri aşarak baraja ulaştı

ISPARTA 24.02.2022 - 15:26, Güncelleme: 24.02.2022 - 15:26
 

Ramazan Pala, engelleri aşarak baraja ulaştı

Ramazan Pala, engelleri aşarak baraja ulaştı
Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, kasabasında rakım olarak yüksek bir alan yapılan barajı incelemek için karlı yolları aştı. Barajın kar suları ile dolduğunu gören Başkan Pala, ‘Su seviyesinin istenilen seviye de olduğunu görmek bütün yorgunluğumuzu giderdi’ dedi. Eğirdir’in Sarıidris Kasabası’na yapılan baraj kar suları sayesinde istenilen seviyeye geldi. Son aylarda etkili olan yağışlar nedeniyle barajın olduğu bölgeye gidemeyen Pala, Perşembe günü ekibiyle birlikte Göynücek mevkiindeki baraja ulaştı.  Ölçüm cihazların da seviyeyi gören Pala: “Barajın üzerinde ki karları görünce bütün yorgunluğumuz sona erdi. Şükürler olsun ki barajımız istenilen seviyede. Karların erimesiyle birlikte seviye daha da yükselecek” dedi
Ramazan Pala, engelleri aşarak baraja ulaştı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, kasabasında rakım olarak yüksek bir alan yapılan barajı incelemek için karlı yolları aştı. Barajın kar suları ile dolduğunu gören Başkan Pala, ‘Su seviyesinin istenilen seviye de olduğunu görmek bütün yorgunluğumuzu giderdi’ dedi.

Eğirdir’in Sarıidris Kasabası’na yapılan baraj kar suları sayesinde istenilen seviyeye geldi. Son aylarda etkili olan yağışlar nedeniyle barajın olduğu bölgeye gidemeyen Pala, Perşembe günü ekibiyle birlikte Göynücek mevkiindeki baraja ulaştı.  Ölçüm cihazların da seviyeyi gören Pala: “Barajın üzerinde ki karları görünce bütün yorgunluğumuz sona erdi. Şükürler olsun ki barajımız istenilen seviyede. Karların erimesiyle birlikte seviye daha da yükselecek” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.