Recep Tekeli öncülüğünde Isparta'nın markası D’or büyüyor

YAŞAM 05.09.2023 - 13:38, Güncelleme: 05.09.2023 - 13:38
 

Recep Tekeli öncülüğünde Isparta'nın markası D’or büyüyor

2007 yılında İbrahim-Tansel Tekeli kardeşlerin bir araya gelerek açtığı D’or Kafe, bugün Recep Tekeli’nin öncülüğünde D’OR BISTRO & LOUNGE ismiyle Isparta markası olarak büyüyor. 2019 yılında yepyeni bir vizyon ortaya koyan Recep Tekeli, hayata geçirdiği D’OR BISTRO & LOUNGE ile sektörde önemli bir açığı kapattı, kentte kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi oldu.
Hikâye 2007 yılında İbrahim-Tansel Tekeli kardeşlerin ortaklaşa açtığı D’or Kafe ile başladı. O dönemde Isparta adına önemli bir vizyon ortaya koyan ve oldukça başarılı olan İbrahim-Tansel ikilisinin desteğiyle, 2019 yılında küçük kardeşleri Recep Tekeli şehrin ihtiyaçlarına uygun olarak yepyeni bir projeyi hayata geçirdi; D’or Bistro & Lounge. Yeni konseptiyle kısa süre içerisinde başarısını kanıtlayan ve iyi bir ivme yakalayan D’or Bistro & Lounge bugün Isparta markası olarak başka şehirlerde şubeleşmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda yenilenen yüzüyle ilimizin cazibe merkezlerinde biri olmaya devam eden D’or Bistro & Lounge, başta dünya mutfağı ve Türk mutfağından sunduğu lezzetler olmak üzere iç ve dış mekanıyla da her kesimin keyifli zamanlar geçirebileceği bir yaşam alanı sunuyor. Kafe sektöründe önemli bir boşluğu doldurduklarını ifade eden D’or Bistro & Lounge işletmecisi Recep Tekeli, “2019 yılında yeni bir heyecanla yola çıkarak, ailemin de desteğiyle D’or Bistro & Lounge’ı hayata geçirdim. İlimize böyle bir markayı kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kendi sektörümüzde müşterilerimize kusursuz bir hizmet verebilmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. En büyük hedeflerimizden bir tanesi de insanların burada aileleriyle birlikte huzurlu ve güvenli ortamda keyifli zaman geçirebilmeleriydi. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Turizm Bakanlığına bağlı gastronomi tesisi işletme belgesine sahip olan işletmemiz bugün başka şehirlerde şubeleşmeye başladı. Hem Türk mutfağından hem de dünya mutfağından çok özel lezzetleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Canlı müzik ve maç yayınlarımızda mevcut. Herkes ailesiyle birlikte gelerek bütün maçları burada izleyebilir. Isparta’da nezih bir ortamda müşterilerimize aileleri ile birlikte kaliteli hizmet sunmak ve hoşça bir vakit geçirebilecekleri bir buluşma noktası oluşturmak için kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
2007 yılında İbrahim-Tansel Tekeli kardeşlerin bir araya gelerek açtığı D’or Kafe, bugün Recep Tekeli’nin öncülüğünde D’OR BISTRO & LOUNGE ismiyle Isparta markası olarak büyüyor. 2019 yılında yepyeni bir vizyon ortaya koyan Recep Tekeli, hayata geçirdiği D’OR BISTRO & LOUNGE ile sektörde önemli bir açığı kapattı, kentte kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi oldu.

Hikâye 2007 yılında İbrahim-Tansel Tekeli kardeşlerin ortaklaşa açtığı D’or Kafe ile başladı. O dönemde Isparta adına önemli bir vizyon ortaya koyan ve oldukça başarılı olan İbrahim-Tansel ikilisinin desteğiyle, 2019 yılında küçük kardeşleri Recep Tekeli şehrin ihtiyaçlarına uygun olarak yepyeni bir projeyi hayata geçirdi; D’or Bistro & Lounge. Yeni konseptiyle kısa süre içerisinde başarısını kanıtlayan ve iyi bir ivme yakalayan D’or Bistro & Lounge bugün Isparta markası olarak başka şehirlerde şubeleşmeye başladı.

Geçtiğimiz aylarda yenilenen yüzüyle ilimizin cazibe merkezlerinde biri olmaya devam eden D’or Bistro & Lounge, başta dünya mutfağı ve Türk mutfağından sunduğu lezzetler olmak üzere iç ve dış mekanıyla da her kesimin keyifli zamanlar geçirebileceği bir yaşam alanı sunuyor.

Kafe sektöründe önemli bir boşluğu doldurduklarını ifade eden D’or Bistro & Lounge işletmecisi Recep Tekeli, “2019 yılında yeni bir heyecanla yola çıkarak, ailemin de desteğiyle D’or Bistro & Lounge’ı hayata geçirdim. İlimize böyle bir markayı kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kendi sektörümüzde müşterilerimize kusursuz bir hizmet verebilmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. En büyük hedeflerimizden bir tanesi de insanların burada aileleriyle birlikte huzurlu ve güvenli ortamda keyifli zaman geçirebilmeleriydi. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Turizm Bakanlığına bağlı gastronomi tesisi işletme belgesine sahip olan işletmemiz bugün başka şehirlerde şubeleşmeye başladı. Hem Türk mutfağından hem de dünya mutfağından çok özel lezzetleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Canlı müzik ve maç yayınlarımızda mevcut. Herkes ailesiyle birlikte gelerek bütün maçları burada izleyebilir. Isparta’da nezih bir ortamda müşterilerimize aileleri ile birlikte kaliteli hizmet sunmak ve hoşça bir vakit geçirebilecekleri bir buluşma noktası oluşturmak için kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.