Rosense’den Sevgililer Gününe özel indirim

ISPARTA 08.02.2022 - 15:35, Güncelleme: 08.02.2022 - 15:35
 

Rosense’den Sevgililer Gününe özel indirim

Rosense’den Sevgililer Gününe özel indirim
Rosense’nin Kozmetik Tesislerinde özenle üretilen bay ve bayan parfüm çeşitleri 14 Şubat’a kadar Rosense’nin tüm mağazalarında 149 liradan satışa sunuldu. Gül, Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (GÜLBİRLİK) kuruluşu olan Rosense yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 2 çeşit bayan ve bir çeşit bay parfümünde indirime gitti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, 14 Şubat Sevgililer Gününün önemine dikkat çekerek, “Sevgililer Gününe özel tüm parfümlerimizde indirim uygulayacağız. Rosense olarak ürettiğimiz bay ve bayan parfümlerimizi daha önce 190 liradan satarken Sevgililer Günü dolayısıyla bu parfümlerimizi tüm satış mağazalarımızda 149  liradan satışa sunduk.  ‘Kokusunda aşk var’ sloganı ile başlattığımız sevgililer gününe özel indirim kampanyamız 5 Şubat’ta başlamış olup 14 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir. Sevdiklerine  aşk kokulu parfüm hediye etmek isteyenleri  Gülbirlik Rosense’nin satış mağazalarına  bekliyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın, bu indirimden sizde yararlanın” dedi. Rosense tarafından Sevgililer Gününe özel indirim kampanyası dolayısıyla  ikisi bayan ve biri erkek olmak üzere üç çeşit parfümün her biri 190 lira yerine 149 liradan satışa sunulmuş durumda.  ROSENSENİN ÜRÜNLERİ DÜNYANIN HER YERİNDE            Bu arada Gülbirlik’e bağlı Rosense Kozmetik Tesisi’nde üretilen kozmetik ürünlerin bugün Avrupa, Amerika ve Uzak Doğu ülkelerindeki birçok kentteki büyük mağazalarda satılmakta olduğunu belirten  Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, “Yurtdışından Rosense ürünlerine aşırı talep var, oraya özel ürünler de geliştiriyoruz. Yurt dışına ayrıca online aracılığıyla da satışlar gerçekleştiriyoruz. Bu şekide önemli gelir elde ediyoruz. Amacımız ürün çeşidimizi daha fazla artırmak ve Dünyanın dört bir yanında Rosense ürünlerimizin tanıtımını ve satışını gerçekleştirebilmektir” dedi. Almanya, Hollanda, Fransa gibi çeşitli Avrupa ülkelerindeki birçok önemli merkezdeki raflarda Rosense ürünlerinin satışa sunulduğunu hatırlatan Çelik,  “Buralardaki raflara bir ürün koyabilmek inanın çok zor. Ama biz Rosense olarak bunu başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi. Avrupa’ya gönderilen ürünlerin kalitesinin yanı sıra ambalaj ve pek çok özelliğinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Çelik, “Gül suyu başta olmak üzere, el vücut kremleri, losyon, yüz temizleme ürünleri, güneş kremi, parfümler üretiyoruz. Ambalaj değişikliğiyle beraber kozmetiğe gıdayı da dahil edersek yaklaşık  130 dolayında barkodlu ürünümüz var” dedi.    
Rosense’den Sevgililer Gününe özel indirim

Rosense’nin Kozmetik Tesislerinde özenle üretilen bay ve bayan parfüm çeşitleri 14 Şubat’a kadar Rosense’nin tüm mağazalarında 149 liradan satışa sunuldu.

Gül, Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (GÜLBİRLİK) kuruluşu olan Rosense yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 2 çeşit bayan ve bir çeşit bay parfümünde indirime gitti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, 14 Şubat Sevgililer Gününün önemine dikkat çekerek, “Sevgililer Gününe özel tüm parfümlerimizde indirim uygulayacağız. Rosense olarak ürettiğimiz bay ve bayan parfümlerimizi daha önce 190 liradan satarken Sevgililer Günü dolayısıyla bu parfümlerimizi tüm satış mağazalarımızda 149  liradan satışa sunduk.  ‘Kokusunda aşk var’ sloganı ile başlattığımız sevgililer gününe özel indirim kampanyamız 5 Şubat’ta başlamış olup 14 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir. Sevdiklerine  aşk kokulu parfüm hediye etmek isteyenleri  Gülbirlik Rosense’nin satış mağazalarına  bekliyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın, bu indirimden sizde yararlanın” dedi.

Rosense tarafından Sevgililer Gününe özel indirim kampanyası dolayısıyla  ikisi bayan ve biri erkek olmak üzere üç çeşit parfümün her biri 190 lira yerine 149 liradan satışa sunulmuş durumda. 

ROSENSENİN ÜRÜNLERİ

DÜNYANIN HER YERİNDE           

Bu arada Gülbirlik’e bağlı Rosense Kozmetik Tesisi’nde üretilen kozmetik ürünlerin bugün Avrupa, Amerika ve Uzak Doğu ülkelerindeki birçok kentteki büyük mağazalarda satılmakta olduğunu belirten  Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, “Yurtdışından Rosense ürünlerine aşırı talep var, oraya özel ürünler de geliştiriyoruz. Yurt dışına ayrıca online aracılığıyla da satışlar gerçekleştiriyoruz. Bu şekide önemli gelir elde ediyoruz. Amacımız ürün çeşidimizi daha fazla artırmak ve Dünyanın dört bir yanında Rosense ürünlerimizin tanıtımını ve satışını gerçekleştirebilmektir” dedi.

Almanya, Hollanda, Fransa gibi çeşitli Avrupa ülkelerindeki birçok önemli merkezdeki raflarda Rosense ürünlerinin satışa sunulduğunu hatırlatan Çelik,  “Buralardaki raflara bir ürün koyabilmek inanın çok zor. Ama biz Rosense olarak bunu başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi. Avrupa’ya gönderilen ürünlerin kalitesinin yanı sıra ambalaj ve pek çok özelliğinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Çelik, “Gül suyu başta olmak üzere, el vücut kremleri, losyon, yüz temizleme ürünleri, güneş kremi, parfümler üretiyoruz. Ambalaj değişikliğiyle beraber kozmetiğe gıdayı da dahil edersek yaklaşık  130 dolayında barkodlu ürünümüz var” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.