Sağlık tırı Kepez’in mahallelerinde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2023 - 16:00, Güncelleme: 14.11.2023 - 15:34
 

Sağlık tırı Kepez’in mahallelerinde

Sağlık tırı Kepez’in mahallelerinde
Kepez Belediyesi’nin Mobil Sağlık Merkezi, mahalle mahalle gezerek kanser ve göz tarama hizmetini sürdürüyor.Mobil Sağlık Merkezi ile yola çıkan Kepez Belediyesi, Antalya’nın dört bir tarafına sağlık hizmeti taşımaya devam ediyor. Mobil Sağlık Merkezi, Atatürk Mahallesinin ardından, Mehmet Akif Ersoy Mahalle sakinlerini sağlık taramalarıyla buluşturdu. Mobil Sağlık Merkezi, 16 Kasım Perşembe günü Barış mahallesi, 17 Kasım Cuma Habibler Mahallesinde sağlık taramalarına devam edecek. Meme kanseri tarama hizmetinden 40-69 yaş, rahim ağzı kanser taramasından 30-65, bağırsak Kanser taramasından 50-70 yaş arasındaki kişiler yararlanabiliyor. Göz sağlığı taramasında da görme bozuklukları ve göz tansiyonu ölçümü yapılıyor.
Sağlık tırı Kepez’in mahallelerinde
Kepez Belediyesi’nin Mobil Sağlık Merkezi, mahalle mahalle gezerek kanser ve göz tarama hizmetini sürdürüyor.
Mobil Sağlık Merkezi ile yola çıkan Kepez Belediyesi, Antalya’nın dört bir tarafına sağlık hizmeti taşımaya devam ediyor. Mobil Sağlık Merkezi, Atatürk Mahallesinin ardından, Mehmet Akif Ersoy Mahalle sakinlerini sağlık taramalarıyla buluşturdu. Mobil Sağlık Merkezi, 16 Kasım Perşembe günü Barış mahallesi, 17 Kasım Cuma Habibler Mahallesinde sağlık taramalarına devam edecek. Meme kanseri tarama hizmetinden 40-69 yaş, rahim ağzı kanser taramasından 30-65, bağırsak Kanser taramasından 50-70 yaş arasındaki kişiler yararlanabiliyor. Göz sağlığı taramasında da görme bozuklukları ve göz tansiyonu ölçümü yapılıyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.