SANTEK YAPI DEKORASYON MOBİLYA FUARI GÖKKUBBE’DE AÇILIYOR

ISPARTA 16.05.2022 - 11:29, Güncelleme: 16.05.2022 - 11:29
 

SANTEK YAPI DEKORASYON MOBİLYA FUARI GÖKKUBBE’DE AÇILIYOR

SANTEK YAPI DEKORASYON MOBİLYA FUARI GÖKKUBBE’DE AÇILIYOR
Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde Detay ve Asko Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan 25. Santek Yapı Dekorasyon Mobilya Fuarı 18 Mayıs Çarşamba günü açılıyor ISPARTA SANTEK FUARININ 25. YILI Detay ve Asko Fuarcılık yöneticileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı “Bu yıl 25. Fuarımızı düzenliyoruz. Fuara çok önemli firmalar katılım sağlıyor. İlgi çok büyük, ev almak isteyen, evinde tadilat, dekorasyon yaptırmak isteyen, evini yenilemek isteyen, evine beyaz eşyadan mobilyaya kadar yeni eşyalar almak isteyen herkesi fuarımıza davet ediyoruz. Ayrıca bu yıl ziyaretçilerimizin ilgisini çok çeken, ahşap ev yapan, karavan yapan firmalar var ” şeklinde açıklama yaptılar. FUARIMIZA HERKES DAVETLİDİR Detay ve Asko Fuarcılık yöneticileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı yaptıkları açıklamada “Fuarlar şehirlere ticari hareket kazandırır,  25. Santek Yapı Dekorasyon Mobilya Fuarının açılması ile birlikte Ispartamızda da ticari hareket başlıyor. Oteller, lokantalar ve alışveriş merkezleri faaliyetini artırıyor. Ayrıca fuarda önemli miktarda alışveriş yapılıyor. Bu fuar Ispartanın değeridir ve markasıdır. Yaptığımız tanıtım çalışmaları sonucunda fuarımıza, Isparta, Burdur, Antalya, Afyon, Denizli ve ilçelerinden yoğun ziyaretçi katılımı bekliyoruz ve herkesi davet ediyoruz” dediler.
SANTEK YAPI DEKORASYON MOBİLYA FUARI GÖKKUBBE’DE AÇILIYOR

Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde Detay ve Asko Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan 25. Santek Yapı Dekorasyon Mobilya Fuarı 18 Mayıs Çarşamba günü açılıyor

ISPARTA SANTEK FUARININ 25. YILI

Detay ve Asko Fuarcılık yöneticileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı “Bu yıl 25. Fuarımızı düzenliyoruz. Fuara çok önemli firmalar katılım sağlıyor. İlgi çok büyük, ev almak isteyen, evinde tadilat, dekorasyon yaptırmak isteyen, evini yenilemek isteyen, evine beyaz eşyadan mobilyaya kadar yeni eşyalar almak isteyen herkesi fuarımıza davet ediyoruz. Ayrıca bu yıl ziyaretçilerimizin ilgisini çok çeken, ahşap ev yapan, karavan yapan firmalar var ” şeklinde açıklama yaptılar.

FUARIMIZA HERKES DAVETLİDİR

Detay ve Asko Fuarcılık yöneticileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı yaptıkları açıklamada “Fuarlar şehirlere ticari hareket kazandırır,  25. Santek Yapı Dekorasyon Mobilya Fuarının açılması ile birlikte Ispartamızda da ticari hareket başlıyor. Oteller, lokantalar ve alışveriş merkezleri faaliyetini artırıyor. Ayrıca fuarda önemli miktarda alışveriş yapılıyor. Bu fuar Ispartanın değeridir ve markasıdır. Yaptığımız tanıtım çalışmaları sonucunda fuarımıza, Isparta, Burdur, Antalya, Afyon, Denizli ve ilçelerinden yoğun ziyaretçi katılımı bekliyoruz ve herkesi davet ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.