Sarıidris İlköğretim Okulu Kütüphanesine Kavuştu

ISPARTA 24.05.2022 - 16:55, Güncelleme: 24.05.2022 - 16:55
 

Sarıidris İlköğretim Okulu Kütüphanesine Kavuştu

Sarıidris İlköğretim Okulu Kütüphanesine Kavuştu
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ve Milli Eğitim Bakanlığının ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında Sarıidris Kasabasında resim sergisi ve Şehit Muhammet Korkmaz İlkokulu Kütüphanesi açılışı yapıldı. Açılışa Eğirdir Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, İlkokul ve Ortaokul Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı. Açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu yaptı. Daha sonra Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Belediye Başkanı Ramazan Pala konuşmalarını yaptı. Etkinlikte konuşan Başkan Pala ‘Belediye olarak eğitime olan desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik ve esirgemeyeceğiz. Böyle güzel bir projede belediye olarak biz de elimizi taşın altına koyduk ve bu güzel kütüphanemizin yapılması için gerekli olan bütün desteği sağladık. Böyle güzel bir kütüphanemizin beldemizde bulunan ilkokulumuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye olarak bundan sonra da eğitime olan desteklerimiz devam edecektir’ dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları ve diğer gösteriler yapıldı. Gösterilerden sonra Şehit Muhammet Korkmaz İlkokulu kütüphanesinin açılış kurdelesi kesildi. Kütüphanenin açılışı sırasında Kaymakam Çelik, öğrencilerle kütüphane ve kitap sevgisi konusunda sohbet etti. Akabinde İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi gezildi.
Sarıidris İlköğretim Okulu Kütüphanesine Kavuştu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ve Milli Eğitim Bakanlığının ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında Sarıidris Kasabasında resim sergisi ve Şehit Muhammet Korkmaz İlkokulu Kütüphanesi açılışı yapıldı.

Açılışa Eğirdir Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, İlkokul ve Ortaokul Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu yaptı. Daha sonra Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Belediye Başkanı Ramazan Pala konuşmalarını yaptı.

Etkinlikte konuşan Başkan Pala ‘Belediye olarak eğitime olan desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik ve esirgemeyeceğiz. Böyle güzel bir projede belediye olarak biz de elimizi taşın altına koyduk ve bu güzel kütüphanemizin yapılması için gerekli olan bütün desteği sağladık. Böyle güzel bir kütüphanemizin beldemizde bulunan ilkokulumuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye olarak bundan sonra da eğitime olan desteklerimiz devam edecektir’ dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları ve diğer gösteriler yapıldı. Gösterilerden sonra Şehit Muhammet Korkmaz İlkokulu kütüphanesinin açılış kurdelesi kesildi.

Kütüphanenin açılışı sırasında Kaymakam Çelik, öğrencilerle kütüphane ve kitap sevgisi konusunda sohbet etti. Akabinde İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi gezildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.