Şarkikaraağaç Doğalgaz’a kavuşuyor

ISPARTA 18.10.2022 - 16:25, Güncelleme: 18.10.2022 - 16:28
 

Şarkikaraağaç Doğalgaz’a kavuşuyor

Şarkikaraağaç Doğalgaz’a kavuşuyor
Isparta'nın büyük ilçelerinden olan Şarkikaraağaç doğalgaz getirilmesi ile ilgili çalışmalar sona geldi. 21 Ekim Cuma günü Şarkikaraağaç’ta doğalgaz temel atma töreni düzenlenecek. Geçtiğimiz aylarda Torosgaz Bölge Müdürü Oktay Küp tarafından ilçenin belirli bölgelerinde inceleme yapılarak ilçeye kazandırılacak doğalgaz hattı için fizibilite çalışmaları yapılmıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde Cuma günü doğalgaz temel atma töreni yapılarak ilçeye en kısa zamanda doğalgazın getirilmesi bekleniyor.
Şarkikaraağaç Doğalgaz’a kavuşuyor

Isparta'nın büyük ilçelerinden olan Şarkikaraağaç doğalgaz getirilmesi ile ilgili çalışmalar sona geldi. 21 Ekim Cuma günü Şarkikaraağaç’ta doğalgaz temel atma töreni düzenlenecek.

Geçtiğimiz aylarda Torosgaz Bölge Müdürü Oktay Küp tarafından ilçenin belirli bölgelerinde inceleme yapılarak ilçeye kazandırılacak doğalgaz hattı için fizibilite çalışmaları yapılmıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde Cuma günü doğalgaz temel atma töreni yapılarak ilçeye en kısa zamanda doğalgazın getirilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.