SDÜ Öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

ISPARTA 04.11.2022 - 15:39, Güncelleme: 04.11.2022 - 15:39
 

SDÜ Öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

SDÜ Öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi
Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine yönelik Bağımlılık ile Mücadele Seferberliği kapsamında “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile oluşturulan Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulunca başlatılan “Bağımlılık ile Mücadele Seferberliği” kapsamında; Fen Edebiyat, Mimarlık, İlahiyat, Eczacılık, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Tıp, Sağlık Bilimleri, Diş Hekimliği, Eğitim, Güzel Sanatlar, Hukuk, Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Adalet MYO öğrencilerine “uyuşturucu”, “sigara”, “nargile”, “alkol” ve “dijital bağımlılık”la mücadelede farkındalık oluşturma eğitimleri verildi. Eğitim sonunda çok sayıda öğrenci, bu tür bilinçlendirme faaliyetlerinde görev almak istediklerini belirtti.
SDÜ Öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine yönelik Bağımlılık ile Mücadele Seferberliği kapsamında “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” düzenlendi.
Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile oluşturulan Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulunca başlatılan “Bağımlılık ile Mücadele Seferberliği” kapsamında; Fen Edebiyat, Mimarlık, İlahiyat, Eczacılık, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Tıp, Sağlık Bilimleri, Diş Hekimliği, Eğitim, Güzel Sanatlar, Hukuk, Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Adalet MYO öğrencilerine “uyuşturucu”, “sigara”, “nargile”, “alkol” ve “dijital bağımlılık”la mücadelede farkındalık oluşturma eğitimleri verildi.
Eğitim sonunda çok sayıda öğrenci, bu tür bilinçlendirme faaliyetlerinde görev almak istediklerini belirtti.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.