SDÜ Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması'nda Yükselişte

ISPARTA 21.07.2022 - 10:18, Güncelleme: 21.07.2022 - 10:18
 

SDÜ Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması'nda Yükselişte

SDÜ Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması'nda Yükselişte
Süleyman Demirel Üniversitesi, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarınca (ÜniAr)  hazırlanan 2022 Yılı “Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması” sonuçlarına göre ilk 30’da yerini aldı. Geçtiğimiz yıl genel sıralamada 58’inci sırada yer alan Üniversitemiz, bu yıl 29 sıra yükselerek 29’uncu; devlet üniversiteleri sıralamasında ise 19 sıra yükselerek 14’üncü sıraya yerleşti. Üniversitelerin “Genel Memnuniyeti”, "Öğrenim Deneyimi Tatminkarlığı", “Yerleşke ve Yaşamın Doyuruculuğu”, “Akademik Destek ve İlgi”, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyeti”, “Öğrenme İmkan ve Kaynaklarının Zenginliğinden Memnuniyetleri”, “Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği”nin baz alındığı araştırmada, 126’sı devlet üniversitesi, 73’ü vakıf üniversitesi olmak üzere toplam 199 üniversite değerlendirildi. Yapılan değerlendirmelere göre Üniversitemiz, genel memnuniyet sıralamasında 29’uncu, devlet üniversiteleri sıralamasında ise 14’üncü olarak üst sıralara yerleşti.  
SDÜ Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması'nda Yükselişte

Süleyman Demirel Üniversitesi, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarınca (ÜniAr)  hazırlanan 2022 Yılı “Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması” sonuçlarına göre ilk 30’da yerini aldı. Geçtiğimiz yıl genel sıralamada 58’inci sırada yer alan Üniversitemiz, bu yıl 29 sıra yükselerek 29’uncu; devlet üniversiteleri sıralamasında ise 19 sıra yükselerek 14’üncü sıraya yerleşti.

Üniversitelerin “Genel Memnuniyeti”, "Öğrenim Deneyimi Tatminkarlığı", “Yerleşke ve Yaşamın Doyuruculuğu”, “Akademik Destek ve İlgi”, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyeti”, “Öğrenme İmkan ve Kaynaklarının Zenginliğinden Memnuniyetleri”, “Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği”nin baz alındığı araştırmada, 126’sı devlet üniversitesi, 73’ü vakıf üniversitesi olmak üzere toplam 199 üniversite değerlendirildi. Yapılan değerlendirmelere göre Üniversitemiz, genel memnuniyet sıralamasında 29’uncu, devlet üniversiteleri sıralamasında ise 14’üncü olarak üst sıralara yerleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.