Şehidimiz Yasin Özdamar’ın ismi 4619 Sokakta yaşatılıyor

ISPARTA 13.08.2022 - 14:49, Güncelleme: 13.08.2022 - 14:49
 

Şehidimiz Yasin Özdamar’ın ismi 4619 Sokakta yaşatılıyor

Şehidimiz Yasin Özdamar’ın ismi 4619 Sokakta yaşatılıyor
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimiyle Belediye Meclisinde oybirliği ile alınan karar neticesinde 14 Mayıs 2021 tarihinde Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü hain PKK mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Yasin Özdamar'ın ismi baba evinin bulunduğu Fatih Mahallesi’ndeki 4619 Sokakta yaşatılıyor. Belediye Meclisi kararı sonrasında Şehidimiz Uzman Onbaşı Yasin Özdamar'ın isminin bulunduğu ay yıldızlı tabela sokak girişine monte edildi. Şehidimiz Yasin Özdamar'ın babası Sadettin Özdamar, annesi Keziban Özdamar ve ağabeyi Bayram Özdamar ile yeğenleri sokağın girişinde bulunan şehidimizin isminin bulunduğu ay yıldızlı tabelanın başına gelerek, dua ederken duygulu anlar yaşadılar. Aileye Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün de eşlik etti. Aileye bir kez daha sabır dileklerini ileten Gözgün, “Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Meclis Üyelerimizin duyarlılık göstererek almış oldukları karar sonucunda hemen Şehidimiz Yasin Özdamar’ın ismini sokağımıza verdik. Hayırlara vesile olsun, dualarımız bol olsun” dedi. Şehidimizin babası Sadettin Özdamar, oğlu Yasin Özdamar’ın 14 Mayıs 2021 tarihinde Kuzey Irak’ta şehit olduğunu hatırlatarak, evlerinin bulunduğu sokağa isminin verilmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. Özdamar, “Allah herkesten razı oldun. Bizim tek isteğimiz şehidimizin adının yaşamasıydı” diye konuştu. Anne Keziban Özdamar da, “Şükrü Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok memnun olduk. Buradan geçenler dualarını esirgemesinler. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerinde bulunurken, ağabeyi Bayram Özdamar, “Acısı büyük ama makamı da büyük. Allah herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.     
Şehidimiz Yasin Özdamar’ın ismi 4619 Sokakta yaşatılıyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimiyle Belediye Meclisinde oybirliği ile alınan karar neticesinde 14 Mayıs 2021 tarihinde Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü hain PKK mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Yasin Özdamar'ın ismi baba evinin bulunduğu Fatih Mahallesi’ndeki 4619 Sokakta yaşatılıyor. Belediye Meclisi kararı sonrasında Şehidimiz Uzman Onbaşı Yasin Özdamar'ın isminin bulunduğu ay yıldızlı tabela sokak girişine monte edildi.

Şehidimiz Yasin Özdamar'ın babası Sadettin Özdamar, annesi Keziban Özdamar ve ağabeyi Bayram Özdamar ile yeğenleri sokağın girişinde bulunan şehidimizin isminin bulunduğu ay yıldızlı tabelanın başına gelerek, dua ederken duygulu anlar yaşadılar. Aileye Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün de eşlik etti. Aileye bir kez daha sabır dileklerini ileten Gözgün, “Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Meclis Üyelerimizin duyarlılık göstererek almış oldukları karar sonucunda hemen Şehidimiz Yasin Özdamar’ın ismini sokağımıza verdik. Hayırlara vesile olsun, dualarımız bol olsun” dedi.

Şehidimizin babası Sadettin Özdamar, oğlu Yasin Özdamar’ın 14 Mayıs 2021 tarihinde Kuzey Irak’ta şehit olduğunu hatırlatarak, evlerinin bulunduğu sokağa isminin verilmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. Özdamar, “Allah herkesten razı oldun. Bizim tek isteğimiz şehidimizin adının yaşamasıydı” diye konuştu.

Anne Keziban Özdamar da, “Şükrü Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok memnun olduk. Buradan geçenler dualarını esirgemesinler. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerinde bulunurken, ağabeyi Bayram Özdamar, “Acısı büyük ama makamı da büyük. Allah herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.