Şehidimizin annesi vefat etti

ISPARTA 01.11.2022 - 12:46, Güncelleme: 01.11.2022 - 12:46
 

Şehidimizin annesi vefat etti

Şehidimizin annesi vefat etti
2002 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Ali Öz’ün annesi Cennet Öz vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Çay Köyü kabristanlığına defnedilecek. Şehit Ali Öz, Muhammet, İsmail, Ahmet Öz, Melek Özdemir, Elif Çelik ve Ayşe Yıldız’ın anneleri olan 85 yaşındaki Cennet Öz’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.  
Şehidimizin annesi vefat etti

2002 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Ali Öz’ün annesi Cennet Öz vefat etti.

Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Çay Köyü kabristanlığına defnedilecek. Şehit Ali Öz, Muhammet, İsmail, Ahmet Öz, Melek Özdemir, Elif Çelik ve Ayşe Yıldız’ın anneleri olan 85 yaşındaki Cennet Öz’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.