Şehidimizin emanetinin sünnet törenine katıldılar

ISPARTA 25.07.2022 - 16:51, Güncelleme: 25.07.2022 - 16:51
 

Şehidimizin emanetinin sünnet törenine katıldılar

Şehidimizin emanetinin sünnet törenine katıldılar
Vali Aydın Baruş, 2016 yılında Şırnak ilinde kahramanca şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cihangir Can’ın emaneti Mehmet Cihangir Can’ın sünnet merasimine katıldı.  Sünnet törenine Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve yönetimi ile çok sayıda devlet erkanı görevliside katıldı. Güneykent beldesinde düzenlenen törende aziz şehidimizin eşi Tuğba Can’a ve şehidimizin yakınlarına hayırlı olsun temennilerinde bulunan Vali Baruş, mevlit yemeğine katılarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti.  
Şehidimizin emanetinin sünnet törenine katıldılar

Vali Aydın Baruş, 2016 yılında Şırnak ilinde kahramanca şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cihangir Can’ın emaneti Mehmet Cihangir Can’ın sünnet merasimine katıldı.  Sünnet törenine Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve yönetimi ile çok sayıda devlet erkanı görevliside katıldı.
Güneykent beldesinde düzenlenen törende aziz şehidimizin eşi Tuğba Can’a ve şehidimizin yakınlarına hayırlı olsun temennilerinde bulunan Vali Baruş, mevlit yemeğine katılarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.