Şehirlerarası karayolunda tehlikeli yolculuk

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2023 - 16:30, Güncelleme: 08.09.2023 - 16:22
 

Şehirlerarası karayolunda tehlikeli yolculuk

Şehirlerarası karayolunda tehlikeli yolculuk
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde üzerine yattığı motosikletle trafikte seyreden sürücü, hem kendi canını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı.Olay, Antalya-Mersin D400 Karayolu üzerinde meydana geldi. 33 AKR 126 plakalı motosikletin sürücüsü, üzerine yüzüstü yattığı motosikletle trafikte seyretti. Kendi canını ve trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücü, başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde sorumsuz sürücünün üzerine yattığı motosikletle Ekmel Mahallesi’nden Macar Kavşağı’na kadar seyrettiği, video kaydının bittiği anlarda sürücünün aynı şekilde yoluna devam ettiği görülüyor.
Şehirlerarası karayolunda tehlikeli yolculuk
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde üzerine yattığı motosikletle trafikte seyreden sürücü, hem kendi canını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı.
Olay, Antalya-Mersin D400 Karayolu üzerinde meydana geldi. 33 AKR 126 plakalı motosikletin sürücüsü, üzerine yüzüstü yattığı motosikletle trafikte seyretti. Kendi canını ve trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücü, başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde sorumsuz sürücünün üzerine yattığı motosikletle Ekmel Mahallesi’nden Macar Kavşağı’na kadar seyrettiği, video kaydının bittiği anlarda sürücünün aynı şekilde yoluna devam ettiği görülüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.