Senirkent yolunda feci kaza 1’i ağır 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ 01.08.2022 - 18:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 18:24
 

Senirkent yolunda feci kaza 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Senirkent yolunda feci kaza 1’i ağır 3 kişi yaralandı
Isparta Haber - Senirkent Gencali dört yol kavşağında meydana gelen kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Senirkent Gencali dört yol kavşağında iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri savurularak yan yattı. Diğer araç ise direğe çarparak durabildi. Kazada her iki araçta olmak üzere 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Senirkent yolunda feci kaza 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Isparta Haber - Senirkent Gencali dört yol kavşağında meydana gelen kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Senirkent Gencali dört yol kavşağında iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri savurularak yan yattı. Diğer araç ise direğe çarparak durabildi. Kazada her iki araçta olmak üzere 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.