Serik’te selden etkilenen yollarda temizlik çalışması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2021 - 18:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 16:35
 

Serik’te selden etkilenen yollarda temizlik çalışması

Serik’te selden etkilenen yollarda temizlik çalışması
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlardan etkilenen Serik’in Belkıs-Sarıabalı-Bucakköy-Karataş-Akbaş grup yolunda temizleme çalışması yapıyor.Antalya’nın Serik ilçesinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Belkıs, Sarıabalı, Bucakköy, Karataş ve Akbaş mahalleleri grup yolları dağdan toprak, kum ve taşlarla kaplandı. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, söz konusu grup yolunda temizlik çalışması yapıyor. Selin getirdiği malzemeler iş makineleri ile kaldırılıyor. Büz ağızlarını ve su giderlerini temizleyen ekipler, grup yolunu güvenli hale getiriyor.
Serik’te selden etkilenen yollarda temizlik çalışması
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlardan etkilenen Serik’in Belkıs-Sarıabalı-Bucakköy-Karataş-Akbaş grup yolunda temizleme çalışması yapıyor.
Antalya’nın Serik ilçesinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Belkıs, Sarıabalı, Bucakköy, Karataş ve Akbaş mahalleleri grup yolları dağdan toprak, kum ve taşlarla kaplandı. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, söz konusu grup yolunda temizlik çalışması yapıyor. Selin getirdiği malzemeler iş makineleri ile kaldırılıyor. Büz ağızlarını ve su giderlerini temizleyen ekipler, grup yolunu güvenli hale getiriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.