Sıcak hava dinlemediler, yangın söndürme çalışmalarını ilgiyle takip ettiler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2023 - 15:48, Güncelleme: 24.07.2023 - 14:24
 

Sıcak hava dinlemediler, yangın söndürme çalışmalarını ilgiyle takip ettiler

Sıcak hava dinlemediler, yangın söndürme çalışmalarını ilgiyle takip ettiler
Antalya’da 7 katlı apartmanın en üst katındaki dairede çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin yangınla ilgili söndürme ve kontrol çalışmalarını sokaktaki vatandaşlar sıcak havaya rağmen takip etti.Yangın, 12.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı apartmanın en üst katındaki dairede çıktı. Edinilen bilgiye göre, daireden duman yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte olay yerine itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Dairede kimsenin olmadığı öğrenilirken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sırasında etrafa toplanan vatandaşlar ise sıcak havaya rağmen çalışmaları uzun süre takip etti.
Sıcak hava dinlemediler, yangın söndürme çalışmalarını ilgiyle takip ettiler
Antalya’da 7 katlı apartmanın en üst katındaki dairede çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin yangınla ilgili söndürme ve kontrol çalışmalarını sokaktaki vatandaşlar sıcak havaya rağmen takip etti.
Yangın, 12.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı apartmanın en üst katındaki dairede çıktı. Edinilen bilgiye göre, daireden duman yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte olay yerine itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Dairede kimsenin olmadığı öğrenilirken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sırasında etrafa toplanan vatandaşlar ise sıcak havaya rağmen çalışmaları uzun süre takip etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.