ŞİMDİ TEK YÜREK TEK YUMRUK OLMA ZAMANIDIR

ISPARTA 22.07.2022 - 18:25, Güncelleme: 22.07.2022 - 18:25
 

ŞİMDİ TEK YÜREK TEK YUMRUK OLMA ZAMANIDIR

ŞİMDİ TEK YÜREK TEK YUMRUK OLMA ZAMANIDIR
Ispartaspor’un Olağanüstü Kongresi yapıldı. Başkanlığa iş İnsanı Süleyman Kabalak  getirildi. Güçlü isimlerin yer aldığı kongrede Başkan Kabalak’ın büyük hedefleri var. Başarının yanında tesisleşme, altyapı ve kurumsallaşma hedefleri bulunan Kabalak, kentin başarılı iş  insanları arasında gösteriliyor.   Pembe-yeşillilerin  Yeni  Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak ise kendilerine bu göreve getiren kent büyüklerine teşekkür etti. Başkan Kabalak, kongrede şu konuşmayı yaptı. Başkan Kabalak, “Beni ve yönetimimizi bu göreve layık gören saygı değer kent büyüklerimize ve genel kurul üyelerine teşekkür ederim. Isparta Sporumuzun kurulduğu günden bu güne kadar görev yapan Başkanlarımıza; yöneticilerimize ve teknik heyetlerimize teşekkür ederiz. Isparta Sporun başarısı için yol arkadaşlarımız ile birlikte bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Şimdi tek yürek tek yumruk olma zamanıdır. Bu birlik ve beraberliği sporda sağlayacağımıza inanıyoruz. Gücümüze inanıyor ateşten gömlek giyiyoruz, bu yola başımızı değil gövdemizi koyuyoruz. Önemli olan iyi günde değil kötü günde Isparta Sporumuzun yanında olmaktır. Teknik kadromuzu belirleyip en iyi kadroyu kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın Ayrıca Isparta Sporun geleceği ile ilgili de projelerimiz var. Spor aşığı milletvekillerimiz ve belediye başkanımız var. Tesisleşme ve kurumsallaşma yolumuzda bizlere destek vereceklerinden eminiz. Bu şehrin tanıtımında sporun katkısı yadsınamaz. Sponsor antlaşmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Bizler omuz verdik ARTIK SÖZ ISPARTA'da. Bu sürecin oluşmasına katkı veren TBMM Başkan Vekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e, Millet Vekillerimiz Sayın Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz'e, Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Basdeğirmen'e ve Isparta sevdalılarına  teşekkürü bir borç biliyorum. KAZANAN ISPARTAMIZ OLSUN İNŞALLAH ALLAH UTANDIRMASIN.”
ŞİMDİ TEK YÜREK TEK YUMRUK OLMA ZAMANIDIR

Ispartaspor’un Olağanüstü Kongresi yapıldı. Başkanlığa iş İnsanı Süleyman Kabalak  getirildi. Güçlü isimlerin yer aldığı kongrede Başkan Kabalak’ın büyük hedefleri var. Başarının yanında tesisleşme, altyapı ve kurumsallaşma hedefleri bulunan Kabalak, kentin başarılı iş  insanları arasında gösteriliyor.   Pembe-yeşillilerin  Yeni  Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak ise kendilerine bu göreve getiren kent büyüklerine teşekkür etti. Başkan Kabalak, kongrede şu konuşmayı yaptı. Başkan Kabalak, “Beni ve yönetimimizi bu göreve layık gören saygı değer kent büyüklerimize ve genel kurul üyelerine teşekkür ederim.

Isparta Sporumuzun kurulduğu günden bu güne kadar görev yapan Başkanlarımıza; yöneticilerimize ve teknik heyetlerimize teşekkür ederiz.
Isparta Sporun başarısı için yol arkadaşlarımız ile birlikte bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Şimdi tek yürek tek yumruk olma zamanıdır. Bu birlik ve beraberliği sporda sağlayacağımıza inanıyoruz.
Gücümüze inanıyor ateşten gömlek giyiyoruz, bu yola başımızı değil gövdemizi koyuyoruz. Önemli olan iyi günde değil kötü günde Isparta Sporumuzun yanında olmaktır. Teknik kadromuzu belirleyip en iyi kadroyu kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın
Ayrıca Isparta Sporun geleceği ile ilgili de projelerimiz var. Spor aşığı milletvekillerimiz ve belediye başkanımız var. Tesisleşme ve kurumsallaşma yolumuzda bizlere destek vereceklerinden eminiz.
Bu şehrin tanıtımında sporun katkısı yadsınamaz. Sponsor antlaşmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Bizler omuz verdik ARTIK SÖZ ISPARTA'da.
Bu sürecin oluşmasına katkı veren TBMM Başkan Vekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e, Millet Vekillerimiz Sayın Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz'e, Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Basdeğirmen'e ve Isparta sevdalılarına  teşekkürü bir borç biliyorum.
KAZANAN ISPARTAMIZ OLSUN İNŞALLAH
ALLAH UTANDIRMASIN.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.