Simide kim zam yaptı ?

ISPARTA 13.07.2022 - 11:17, Güncelleme: 13.07.2022 - 11:17
 

Simide kim zam yaptı ?

Simide kim zam yaptı ?
Isparta’daki bazı simitçilerin zam olmamasına rağmen simidi 4 liradan satması büyük tepkilere neden oldu. Bugün bazı simitçilerin simidi 4 liradan satması tepkilere neden oldu. Bu durum karşısında yetkililer simide zam yapılmadığını belirtirken, bir simitçi fırınının ise simide zam yapıldığı konusundaki söylemleri üzerine simide kim ne zaman zam yaptı? Sorusu gündeme geldi. ITSO ve Isparta Esnaf Odaları Birliğinin simit fiyatı konusunda yeni bir tarife vermemesine rağmen bazı simitçilerin simidi 3 lira yerine 4 liradan satma girişiminde bulunmaları haksız kazanç yorumlarına da neden oldu. Bu konuda başta Isparta Esnaf Odaları Birliği ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Ticaret İl Müdürlüğünü, Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü göreve davet eden vatandaşlar, “Memlekette resmi olarak simide zam yapılmamasına rağmen bazı simitçilerin kulaktan duyma söylemlerle kendi kafalarına göre simidi 4 liradan satmalarına anlam veremiyoruz. Bu durumun araştırılmasını ve haksız kazanç sağlayanlar hakkında yasal işlemlerin yapılmasını istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler.
Simide kim zam yaptı ?

Isparta’daki bazı simitçilerin zam olmamasına rağmen simidi 4 liradan satması büyük tepkilere neden oldu.

Bugün bazı simitçilerin simidi 4 liradan satması tepkilere neden oldu. Bu durum karşısında yetkililer simide zam yapılmadığını belirtirken, bir simitçi fırınının ise simide zam yapıldığı konusundaki söylemleri üzerine simide kim ne zaman zam yaptı? Sorusu gündeme geldi.

ITSO ve Isparta Esnaf Odaları Birliğinin simit fiyatı konusunda yeni bir tarife vermemesine rağmen bazı simitçilerin simidi 3 lira yerine 4 liradan satma girişiminde bulunmaları haksız kazanç yorumlarına da neden oldu. Bu konuda başta Isparta Esnaf Odaları Birliği ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Ticaret İl Müdürlüğünü, Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü göreve davet eden vatandaşlar, “Memlekette resmi olarak simide zam yapılmamasına rağmen bazı simitçilerin kulaktan duyma söylemlerle kendi kafalarına göre simidi 4 liradan satmalarına anlam veremiyoruz. Bu durumun araştırılmasını ve haksız kazanç sağlayanlar hakkında yasal işlemlerin yapılmasını istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.